Terminator prihaja v Ghost Recon: Breakpoint

Igričarska industrija ima zelo rada Terminatorja. Ne samo, da smo mehansko pojavo videli v samostojnih igrah, pojavlja se tudi v naslovih, ki z njim na prvi zadeg očesa nimajo ravno nekaj skupnega. Terminator se je pojavil v igri Gears 5, sedaj pa se bo očitno pojavil tudi v Ghost Recon: Breakpoint.

Ubisoft za slednji naslov pripravlja nekakšen omejen dogodek, ki bo štartal že jutri, 29. januarja. Razvijalec je prikazal kratki napovednik, ki prikaže teleportiranje Terminatorja sredi gozda, a to je v bistvu to. Vse ostalo je zavito v skrivnost, imamo pa občutek, da bomo androida morali loviti.

Ubisoft je namreč takšen podoben dogodek spočel leta 2017 za Ghost Recon Wildlands, tam pa smo morali loviti Predatorja. Zanimivo, da je pri obeh karakterjih, ki se bosta pojavila v Ghost Recon naslovih pomembno vlogo nosil Arnold Swarchenegger. Predator je imel malce več smisla kot Terminator, saj gre za lovca, ki se rad podi po pragozdu, medtem ko bi Terminatorja raje dali na motor sredi mestih ulic. A igralci se nad posodobitvijo ne bodo pritoževali in so v bistvu lahko srečni, da jo bodo sploh dobili.

Breakpoint ni bil ravno navdušujoč naslov, a lepo je videti, da založnik nad njim še ni povsem obupal in mu kljub slabim kritikam še vedno dodaja novo vsebino.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime