Dying Light: Bad Blood je sedaj brezplačen za vse lastnike igre Dying Light

Razvijalec Techland je nedolgo tega razžalostil vse svoje privržence. Njihov prihajajoči zombie naslov Dying Light 2 je namreč doživel znatno zamudo in je bil prestavljen iz letošnje pomladi na datum, ki trenutno še ni začrtan. Začela so se ugibanja, da bo morda igra izšla za naslednjo generacijo konzol Xbox Series X in PlayStation 5, tako da bo morebiti izšel koncem leta. A to so samo divja špekuliranja, ki nimajo prave podlage.

Techland se zaveda trenutnega pomanjkanja klanja nemrtvih, zato se je odločil vsem lastnikom originalne igre Dying Light ponuditi večigralsko inačico Bad Blood povsem brezplačno.

Gre za izpeljanko battle royale izkušnje, kjer se na mapi lahko spopade 12 igralcev. Ti morajo nato izpolniti različne objektive in se prebiti do helikopterja, ki pa lahko odnese samo enega preživelega. Kar Bad Blood loči od konkurence je dejstvo, da se bojujemo s hladnimi orožji, na igralce prežijo pa tudi zombiji, ki so zelo nevaren nasprotnik.

Darežljiva poteza razvijalca je pohvalna, a niti ni presenetljiva. Bad Blood je glede na statistike bil popolnoma mrtev, saj ga je decembra na vrhuncu preigravalo samo 14 ljudi. Odkar je zadeva postala brezplačna pa se je zgodila manjša revolucija in sedaj igra šteje več kot 1.200 istočasnih igralcev.

Za svojo brezplačno kopijo se boste morali prijaviti na sledeči strani, ponavljamo pa, da je ponudba omejena samo za lastnike originalne igre.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime