Dying Light: Bad Blood je sedaj brezplačen za vse lastnike igre Dying Light

Razvijalec Techland je nedolgo tega razžalostil vse svoje privržence. Njihov prihajajoči zombie naslov Dying Light 2 je namreč doživel znatno zamudo in je bil prestavljen iz letošnje pomladi na datum, ki trenutno še ni začrtan. Začela so se ugibanja, da bo morda igra izšla za naslednjo generacijo konzol Xbox Series X in PlayStation 5, tako da bo morebiti izšel koncem leta. A to so samo divja špekuliranja, ki nimajo prave podlage.

Techland se zaveda trenutnega pomanjkanja klanja nemrtvih, zato se je odločil vsem lastnikom originalne igre Dying Light ponuditi večigralsko inačico Bad Blood povsem brezplačno.

Gre za izpeljanko battle royale izkušnje, kjer se na mapi lahko spopade 12 igralcev. Ti morajo nato izpolniti različne objektive in se prebiti do helikopterja, ki pa lahko odnese samo enega preživelega. Kar Bad Blood loči od konkurence je dejstvo, da se bojujemo s hladnimi orožji, na igralce prežijo pa tudi zombiji, ki so zelo nevaren nasprotnik.

Darežljiva poteza razvijalca je pohvalna, a niti ni presenetljiva. Bad Blood je glede na statistike bil popolnoma mrtev, saj ga je decembra na vrhuncu preigravalo samo 14 ljudi. Odkar je zadeva postala brezplačna pa se je zgodila manjša revolucija in sedaj igra šteje več kot 1.200 istočasnih igralcev.

Za svojo brezplačno kopijo se boste morali prijaviti na sledeči strani, ponavljamo pa, da je ponudba omejena samo za lastnike originalne igre.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

New World prestavil izid na naslednje leto

Leto 2020 je res kot ukleto. Veliko igralcev se je po dolgih letih močno veselilo povsem novega MMO-ja New Word, ki bi...

Nagnusni posnetek razkrije pedofilko in njeno žrtev sredi Smash Bros. turnirja

Morda se spomnite, ko smo nekaj časa nazaj pisali o obtožbah glede seksualnega nadlegovanja in celo posiljevanja v tekmovalni sceni igre Smash...

Kje je 4. sezona serije True Detective?!

Danes je bolj počasni dan z novicami, zato sem se odločil, da z vami podelim eno bolj staro vest in kdo ve...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!