Tudi Dying Light 2 prestavljen

Oboževalci zombijev in nasilnega boja iz prvoosebnega pogleda, v kateremu vihtimo vrsto zanimivih orožij za boj od blizu, za vas imamo slabe novice.

Dying Light 2 je namreč bil uradno prestavljen. Razvijalec Techland je nameraval projekt dokončati še to pomlad, a mu je žal zmanjkalo časa. Za ustvaritev njihove vizije potrebujejo preprosto več časa, saj bodo samo tako dostavili izdelek, ki bo bil v ponos tako njim samim kot tudi vsem njihovim privržencem.

Žal se po novem še ne ve, kdaj približno naj bi igra sedaj izšla. Razvijalec običajno pri prestavitvi projekta pove novi datum, ki je vsaj približno okviren. Techland pa ni prestavil novega datuma niti na konec 2020, tako da lahko obstaja možnost, da ga sploh ne bomo še videli letos.

Razvijalci prestavljajo projekte enega za drugim. Z zamudo bo izšel Final Fantasy VII, še večji zamik je zabeležil Cyberpunk 2077, sedaj pa je zamudo doživel tudi Dying Light 2. K sreči se lahko ljubitelji zombijev spomladi še vedno veselite igre Resident Evil 3, ki izide 3. aprila. No, razen če si premisli tudi Capcom…

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime