Resident Evil 8 naj bi ohranil prvoosebni pogled

Pojavile so se nove govorice glede skrivnostne igre Resident Evil 8. Ta je zavita v tančico nepredirne skrivnostni, saj špila Capcom še ni uradno napovedal, a nadaljevanje je zagotovo v razvoju.

Založnik bi bil naravnost neumen, če ne bi izkoristil navdušenja igričarske publike, katera je danes nad Resident Evil naslovi navdušena bolj kot kadarkoli prej in to z upravičenim razlogom. Sedmi del je igranje preselil v prvoosebni pogled, kar so skeptiki napovedovali za usodno potezo, a se je razvijalcu obrestovala. Dobili smo namreč odlični naslov, čemur je sledila še nadmočna predelava Resident Evil 2 Remake.

Nove informacije tokrat sporoča YouTube kanal Residence of Evil. A to ni samo navaden kanal, saj se zadaj skriva razvijalec, kateri trenutno razvija svoj naslov VIGIL in očitno imajo tudi dobre vezi s Capcomom.

Njihovi viri so jim zaupali, da bo Resident Evil 8 ohranil prvoosebni pogled iz predhodnika, vrnil pa naj bi se tudi protagonist sedmice Etha ter Chris Redfield, kateri je že stalni spremljevalec serije.

Dogajanja naj bi se tokrat preselilo v okolico ledenih gor, napadali pa naj bi nas zombiji ter nekakšne izpeljanke volkodlakov. Štorija naj bi se deloma odvijala tudi v zapuščenemu gradu, kjer naj bi nas zasledoval ženski duh.

Vzemite vse to z dobro dozico soli, saj so morda vse te informacije zastarele. Glede na nekatere druge govorice naj bi Resident Evil 8 med razvojem naletel na težave, zato je razvijalec ponovno zagnal celotni razvoj kakšno leto nazaj.

Govorice gor ali dol, 3. aprila se lahko veselimo Resident Evil 3 Remake, za katerega močno upamo, da ne bo prestavljen, saj je to letos postalo že navada.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Assassin’s Creed Valhalla nas bo v kasnejših DLC-jih odpeljal napadati Pariz

Založnika Ubisofta je treba pohvaliti pri razvijanju dodatne vsebine za svoje Assassin's Creed igre. Že Origins je prejel kvalitetne DLC-je, ki so...

Netflix je ukinil 30-dnevni brezplačni preizkus

Priljubljena pretočna platforma Netflix je že od začetka svoje stranke privabljala na dokaj preprost način: najprej jim je drogo ponudila brezplačno, za...

Fortnite prejel ogromno posodobitev, ki je zmanjšala velikost igre za 60 GB

Ob novih večigralskih uspešnicah kot sta Fall Guys in Among Us smo že kar malce pozabili na Fortnite. A bodite brez skrbi,...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!