Resident Evil 8 naj bi ohranil prvoosebni pogled

Pojavile so se nove govorice glede skrivnostne igre Resident Evil 8. Ta je zavita v tančico nepredirne skrivnostni, saj špila Capcom še ni uradno napovedal, a nadaljevanje je zagotovo v razvoju.

Založnik bi bil naravnost neumen, če ne bi izkoristil navdušenja igričarske publike, katera je danes nad Resident Evil naslovi navdušena bolj kot kadarkoli prej in to z upravičenim razlogom. Sedmi del je igranje preselil v prvoosebni pogled, kar so skeptiki napovedovali za usodno potezo, a se je razvijalcu obrestovala. Dobili smo namreč odlični naslov, čemur je sledila še nadmočna predelava Resident Evil 2 Remake.

Nove informacije tokrat sporoča YouTube kanal Residence of Evil. A to ni samo navaden kanal, saj se zadaj skriva razvijalec, kateri trenutno razvija svoj naslov VIGIL in očitno imajo tudi dobre vezi s Capcomom.

Njihovi viri so jim zaupali, da bo Resident Evil 8 ohranil prvoosebni pogled iz predhodnika, vrnil pa naj bi se tudi protagonist sedmice Etha ter Chris Redfield, kateri je že stalni spremljevalec serije.

Dogajanja naj bi se tokrat preselilo v okolico ledenih gor, napadali pa naj bi nas zombiji ter nekakšne izpeljanke volkodlakov. Štorija naj bi se deloma odvijala tudi v zapuščenemu gradu, kjer naj bi nas zasledoval ženski duh.

Vzemite vse to z dobro dozico soli, saj so morda vse te informacije zastarele. Glede na nekatere druge govorice naj bi Resident Evil 8 med razvojem naletel na težave, zato je razvijalec ponovno zagnal celotni razvoj kakšno leto nazaj.

Govorice gor ali dol, 3. aprila se lahko veselimo Resident Evil 3 Remake, za katerega močno upamo, da ne bo prestavljen, saj je to letos postalo že navada.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime