Blizzard sedaj ponuja avtomatsko vračilo denarja za Warcraft 3: Reforged, podali so tudi uradno izjavo glede kritik

Razvijalec Blizzard leta 2020 zagotovo ni načel na visoki nogi. Zdaj že vsi vemo, da predelava Warcraft 3: Reforged ni bila po standardih oboževalcev, ki so nad špilom tako razočarani, da so igri na spletni strani Metacritic podelili oceno 0.5/10, kar jo naredi za najslabše ocenjeno igro tam.

Reakcija igralcev je pretirana, a na nek način razumljiva. Blizzard je iz predelave odstranil veliko lastnosti originalne igre kot so denimo turnirji in “ranked” način. Poleg tega je zaradi kompatibilnosti posodobil izvirnik in tudi ta je sedaj izgubil prej omenjene pritikline.

Razvijalec je bil od katastrofalnega izida tiho, včeraj pa je na svojih forumih vendarle izdal nekaj besed.

Za začetek so se opravičili igralcem, ki od igre niso prejeli vsega tistega, kar so pričakovali. Nato so povedali nekaj besed glede prihodnosti naslova.

Še ta teden naj bi prejeli nov popravek, ki bo odpravil razbarvanje barv v Classic načinu, zraven pa bodo odpravljene še manjše pomanjkljivosti v uporabniškem vmesniku, zvoku in animacijah.

Posodobitev glede klanov in ranked načinov bo prišla kasneje v obliki večjega popravka, kot se je to zgodilo pri še eni njihovi predelavi Starcraft Remastered.

Na koncu so igralcem zagotovili, da bodo naslov podpirali še dolga leta in da razvojna ekipa pridno dela na popravkih.

Omenili so tudi vmesne sekvence, ki so močno razburile skupnost, saj so glede kvalitete globoko pod predstavljeno verzijo dema iz leta 2018. Primerjavo lahko vidite spodaj, Blizzard pa pravi, da je želel s starimi sekvencami “ohraniti resnični duh Warcrafta”. Cinik v meni pravi, da so pogledali slaba prednaročila in se odločili, da se jim ne splača spreminjati sekvenc. Poleg tega, če so res bili tako zaskrbljeni glede resničnega duha Warcrafta, zakaj so potem šli spreminjati original in ga na silo vrnili igralcem, ki predelave sploh niso želeli?

Zanimivo je, da je Blizzard sedaj začel ponujati avtomatsko vračilo denarja. Sedaj vam ni več potrebno opravičevati vašega zahtevka za povrnitev denarja, samo obiščete sledečo povezavo in par klikov kasneje bodo evri zopet na vašem računu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime