Fakulteta za elektrotehniko v Ljubljani potrebuje prostovoljce za študijo virtualne resničnosti

Čas je, da svoje Beat Saber sposobnosti uporabite tudi za kaj drugega kot pa samo za hvaljenje pred kolegi. Šalo na stran, kako lahko VR pomaga človeštvu izven iger smo že pisali in tehnologija ima tak potencial, ki ga še nismo povsem preučili.

Ravno zato se je Fakulteta za elektrotehniko v Ljubljani spravila delati zanimiv eksperiment, ki se bo izvajal v okvirjih doktorskega študija. Želijo preučiti uporabniško izkušnjo in druge učinke pri uporabi VR tehnologij in zato potrebujejo vašo pomoč.

To je vaša priložnost, da končno virtualno resničnost tudi praktično preizkusite. Na fakulteti se boste seznanili z različnimi VR napravami, eksperiment pa vam bo vzel kakšno uro in pol. Pogoj je polnoletnost, še posebej pa so zaželene ženske in dekleta, za katera lahko iz praktičnih izkušenj potrdim, da se bolj težko pustijo prepričati v preizkus VR očal.

Vabljeni ste tako novinci kot tudi veterani virtualne resničnosti, prijavo pa lahko opravite preko sledečega obrazca. Če vam termini slučajno ne ustrezajo, bodite brez skrbi, saj bodo čez kakšen dan ali dva objavljeni novi.

Za morebitna vprašanja pišite na [email protected], Fakulteta za elektrotehniko pa se nahaja na Tržaški cesti 25 v Ljubljani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime