Fallout 76 aprila prihaja na Steam, skupaj z Wastelanders posodobitvijo

Ali se lahko Fallout 76 reši iz tiste globoke luknje, ki si jo je nakopal ob izidu in se dodatno v njo pogreznil ob vseh nadaljnjih težavah, ki jih je imel ob izidu?

Odgovor na to težko vprašanje bomo dobili 7. aprila, ko se bo zgodila največja posodobitev za igro do sedaj. Wastelanders bo brezplačna nadgradnja za igro in ta naj bi popolnoma preoblikovala izkušnjo in Fallout 76 približala predhodnim igram, ki so bile samo enoigralske.

Končno bo okolica dobila nekaj življenja, saj se bodo v radioaktivne hiše naselili živeči NPC-ji, ti pa nam bodo potem nato podajali različne dialoge, z njimi pa bomo lahko tudi pokramljali preko izbire dialogov, kot je bila vedno navada v Fallout igrah.

Dobili bomo novo glavno štorijalno nit, tista stara pa bo predelana in bo po novem veliko bolj zanimiva in razgibana. Čakajo nas nove lokacije, sovražniki, orožja in oklepi, posodobitev pa bo s sabo prinesla tudi sistem različnih frakcij. Naše odločitve skozi igranje nas bodo določenim priljubile, nekatere pa nas bodo zasovražile in nas tako začele streljati takoj, ko se jim bomo izrisali v vidnemu polju. Zato bo na nas, da pri frakcijah nabiramo priljubljenost preko nalog, to pa bo s sabo potegnilo določene bonuse.

Bethesda se je tudi odločila, da špil končno pripelje tudi na Steam, kar bo zagotovo lepo vplivalo na poselitev strežnikov. Izid na Steamu se bo zgodil skladno z Wastelanders posodobitvijo, igra pa bo kompatibilna z Bethesda zaganjalnikom, tako da boste pripadniki obeh lahko igrali na istemu strežniku.

Razvijalec je izdal tudi novi napovednik, ki si ga lahko ogledate spodaj.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

YouTuber Boogie2988 s pištolo nad svojega nadlegovalca, ki mu je potrkal na vrata doma

Vsi vemo kako je, ko na internetu naletiš na nekoga, ki ti skravžlja še tisti zadnji živec in bi ga najraje počil...

FarmVille po več kot desetih letih ugaša svoje strežnike

Deset let nazaj je bil Facebook precej drugačen kot pa zdaj. Stavimo sicer, da je tudi takrat pridno prodajal naše podatke oglaševalcem,...

16-letna Charli D’Amelio se je zaradi TikToka vpisala v Guinnessovo knjigo rekordov

Ko sem bil jaz star 16 let, je bila tehnologija povsem drugačna. Internet je bil bolj privilegij tistih, ki imajo kaj pod...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!