Kvartopirska igra Fable Fortune se poslavlja po samo enem letu obstoja

Fable Fortune je igra s kartami, ki je ni nihče pričakoval ali zahteval. Microsoft je želel preko nje pridobiti nekaj ljudi, ki so leta nazaj mrzlično preigravali Hearthstone in tako kot mnogo drugim posnemovalcem, jim podvig ni uspel.

Fortune je najprej izšel v obliki Zgodnjega dostopa, kakšno leto nazaj pa samo ga dobili v polni verziji kot F2P naslov. Žal očitno špil ni prepričal igralcev in po 30-ih sezonah bo Fable Legends zaprl svoje strežnike. Žalostno novico je na uradni strani sporočil razvijalec Flaming Fowl Studios, življenjska doba pa se bo iztekla 4. marca. Med tem časom bo igrina trgovina zaprta.

Nekdaj obetavna serija Fable je trenutno pod rušo. Originalnega razvijalca Lionhead je Microsoft zaprl leta 2016, takrat pa je bila tudi preklicana nova igra Fable: Legends. Zaenkrat obstajajo govorice, da naj bi na novem Fable naslovu delal razvijalec Playground Games, ki ga poznamo po Forza seriji, dobili pa naj bi RPG v odprtemu svetu, vendar ni bilo nič uradno potrjenega.

Zanimivo, da je to že druga igra s kartami v letu 2020, ki zapira svoja vrata. Koncem januarja smo poročali o Duelyst naslovu, ki prav tako ni mogel nabrati dovolj velike publike, za katero bi se splačalo vzdrževati strežnike.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Zdaj lahko igrate prve štiri misije iz Warcrafta 2 v pogonu Warcrafta 3 Reforged

Warcraft 2: Tides of Darkness je izšel leta 1995, kar pomeni, da je prestar celo za zame, saj sem svojo pot s...

Indiana Jones 5 naj bi konstantno prelagal izid zaradi težav s scenarijem

Minilo je že 12 let odkar je izšel zadnji Indiana Jones film, imenovan The Kingdom of the Crystal School, a še danes...

Smo res dobili prve slike igre Starfield?

Razvijalec Bethesda, znan po svojih Elder Scrolls in Fallout igrah, se je po 25 letih odločil izdelati en povsem originalen naslov. To...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!