Pathfinder: Wrath of the Righteous svoja Kickstarter sredstva zbral v samo enem dnevu, dobili smo tudi prvi igralni napovednik

RPG Pathfinder: Kingmaker je prijetno presenetil vse RPG navdušence, ki so svoje od zgoraj buljene cRPG izkušnje dobivali od Obsidiana. Ruski razvijalec Owlcat Games je v svojemu prvemu izdelku prinesel zanimivo igranje vlog, tega popestril z dokaj zanimivo štorijo ter vpeljal nekaj novosti kot je denimo upravljanje kraljestva. Tole zadnje je naletelo na veliko pritožb iz strani igralcev, a treba jim je dati točke za to, da so vsaj poskusili nekaj novega.

Owlcat je že nekaj časa nazaj najavil delo na nadaljevanju Wrath of the Righteous, ob objavi pa so tudi napovedali novo Kickstarter kampanjo, katera je svoja pogonska kolesa zagnala včeraj.

In ta je bila huronsko uspešna. Razvijalec je v novem videu povedal, da imajo sicer dovolj sredstev za razvoj do alfa verzije igre, a da potrebujejo za svojo uresničitev vizije podporo iz strani skupnosti. Na Kickstarterju so si zastavili cilj 300.000 dolarjev in skupnost jim je te denarce nametala v pičlih 24-ih urah!

Razvijalec je seveda navdušen in je že začel postavljati dodatne cilje, saj je do konca kampanje še več kot mesec dni. Naslednji cilj je pri 370.000 dolarjih, ta pa bo prinesel nov igralni razred Warpriesta, ta pa se bo pridružil že potrjenim Arcanistu, Bloodragerju, Shamanu, Oraclu in Witch, čaka pa nas tudi nova rasa Dhampir, ki je neka mešanica demona in nemrtvega vampirja.

Pathfinder: Wrath of the Righteous bo ogromno poudarka dajal na boj med demoni in človeško raso. Razvijalec pravi, da bodo naše odločitve nosile ogromne posledice in dobili bomo lahko povsem svoje ločene poti skozi štorijo. Igralec se bo lahko ob določenih odločitvah skozi igro kasneje prelevil v zlobnega Licha ali pa dobričarskega Angela, ali pa bomo sledili potem Tricksterja, Aeona, Azata ali Demona. Dobra novica je djestvo, da bo pri zgodbi zopet sodeloval veteran RPG iger Chris Avellone, kateri je svoje pero že posodil v izvirniku.

Kickstarter posnetek prikaže tudi nekaj igranja in glede na videno nas čaka precej bolj temačna in odrasla štorija, medtem ko grafično špil ni ravno napredoval. Razvijalec pravi, da se je izšolal na prejšnjih napakah in da takšnih felerjev v nadaljevanju ni z pričakovati.

Pathfinder: Wrath of the Righteous je trenutno v alfa stanju, razvijalec pa pravi, da potrebujejo še vsaj eno leto razvoja. Tako načrtujejo izid za januar 2021, Kickstarter kampanjo pa lahko podprete na sledeči povezavi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime