Na svetu obstaja samo en licenčni kovač Witcher mečev

Netflix serija The Witcher je zopet obnovila interes v priljubljenega klavca pošasti Geralta in njegove avanture, ki smo jih v igričarski obliki nazadnje spremljali leta 2015 v igri The Witcher 3.

Televizijski izdelek je udobno vplival na vse druge panoge Witcher izdelkov: od iger, knjig ter celo fizičnih izdelkov. “Merch” je vedno vroča roba in tega se še kako zaveda Artur Wysocki iz Poljske, ki izdeluje meče samo po naročilu in je edini licenčni kovač, ki mu je blagoslov dal razvijalec CD Projekt RED.

Kakor poroča spletna stran PCGamer je Artur te dni zelo zaposlen. V zadnjih dneh je prejel preko 300 sporočil, vsako od njih pa si želi njegovega izdelka. Njegova spletna stran, genialno poimenovana Kaer Morhen Forge, ponuja celo vrsto različnih sekljalnikov. Izbira ni omejena samo na jeklene in srebrne meče, saj si lahko pridobite Scoia’tel izdelke in tudi sablje.

Artur za meč zaračuna med 440 in 990 dolarjev, za nožnice ter vgravirane rune pa boste morali odšteti dodatne denarce. Ni ravno poceni, a ne gre spregledati visoke kvalitete in takšna uradna roba je prava poslastica za zbiratelje. Kupci lahko tudi izbirajo med ostrostjo železa in ta je lahko top ali pa pripraven za sekanje domače soalte.

Dobra novica je, da Artur svoje izdelke pošilja povsod po svetu, za novosti pa lahko spremljate njegovo Facebook stran ali pa ga podprete na Patreonu. Kako zadeva izgleda v akciji si lahko ogledate v spodnjemu posnetku, kjer en tip v kapuci pretepa zrak in buče.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime