GTA 5 lahko sedaj igrate na VR napravah

Končno lahko izkusite Grand Theft Auto 5 v njegovemu polnemu sijaju. Igralci so si dolgo želeli mesto Liberty Citya izkusiti tudi v virtualni realnosti. Špil je namreč za nekaj takega popoln: vsebuje celo goro zanimivih aktivnosti, ogromno okolico ter sprehajanje peš ali pa v avtu. Ki je velikokrat ukraden. Z orožjem. Ki ga je v tej igri cel kup.

GTA 5 se torej zdi perfekten za VR izkušnjo, a žal se razvijalcu Rockstar ne da s tem ukvarjati, saj od tega ne bi zaslužili toliko kot od preprostih mikrotransakcij.

Zato se je zopet izkazala skupnost in spočela modifikacijo, ki sliši na ime R.E.A.L.

Na njenemu razvoju je začel delati Reddit uporabnik LukeRoss00 in temu je bilo dovolj tega, da svoje priljubljene igre ni mogel izkusiti v navidezni resničnosti. Po dolgem delu je včeraj izdal že četrto različico modifikacije, ki je dodala nekaj pomembnih stvari. Najbolj pomembno je to, da je v delujoče stanje spravil vmesne sekvence ter poenostavil postopek inštalacije. Sedaj samo odpakirate mapo v direktorij z igro in poženete zagonsko datoteko.

Poleg tega lahko po novem prilagajate grafične nastavitve, brez da bi morali ponovno zagnati igro in po novem je podprto tudi glajenje robov.

Modifikacijo si lahko prenesete iz GitHub strani ter se takoj začnete zabavati v bolj pristnemu svetu kriminala.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime