Apotheosis je nova, ogromna modifikacija za Skyrim – prvi napovednik je hudo impresiven

Ste mislili, da ste preigrali Skyrim in vse njegove dodatke do konca in se rešili te igre za vedno? Žal se ne boste rešili tako zlahka, saj modderska skupnost stalno ustvarja nove impresivne izdelke, zaradi katerih vedno znova nalagamo nove Skyrim inštalacije.

Po impresivnemu Enderal projektu prihaja nova modifikacija Apotheosis, ta pa se bo umestila v bogato štorijalno okolje Elder Scrolls sveta.

Apotheosis je ogromna zadeva, saj avtorji napovedujejo, da se zna kosati z velikostjo uradnih DLC-jev. Igralci bomo morali raziskati 16 območjih Obliviona in Dreamsleeva, podali pa se bomo tudi v Battlespire.

Čaka nas zanimiva zgodba in stranske naloge, vsi dialogi pa bodo zvočno odigrani. Lahko bomo nadgrajevali svojo opremo ter nabirali legendarne artefakte ter orožja. Naša glavna naloga bo sestavljanje nečesa z imenom Heart of Lorkhan, avtorji pa pravijo, da bodo igralcem pustili proste roke pri igranju in vsa ta širna območja bomo lahko obiskovali poljubno ter se nalog lotili na svoj način.

Morda najbolj navdušuje sama podoba modifikacije, ki je temačna in precej grozljiva. Zadeva spominja na Bloodborne, kjer nas na vsakemu koraku zasledujejo nepredstavljive grozote iz bolnega uma pisatelja H.P. Lovecrafta.

Impresivni napovednik vas čaka spodaj in kakor izgleda čudovito, se zgodi grenak priokus, ko se spomniš na Skyrimov porazen sistem bojevanja. Morda bodo ustvarjalci kaj postorili tudi na temu področju, dobra novica pa je, da naj bi Apotheosis izšel že enkrat letos.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime