Netflix objavil podrobnosti glede Resident Evil serije, a jih nato hitro umaknil

V preteklosti so se že pojavile govorice, da naj bi Netflix poskušal serijo Resident Evil pripeljati na naše televizijske zaslone. To niti ne bi bilo nič čudnega, saj je Nevidno zlo trenutno bolj popularno kot kadarkoli prej in franšiza ima zagotovo dovolj materiala, da bi iz nje lahko posneli eno hudo zanimiv izdelek.

Pretočni servis je včeraj po po pomoti na svoji strani objavil kratki opis nove serije, a ta zapis nato hitro umaknil. Bodite brez skrbi, objava se je zapisala v internetne arhive in tako si lahko kratko obnovo preberete na sledeči povezavi.

Mesto dogajanja tokrat očitno ne bo Raccoon City ampak Clearfield, kateri se nahaja v bližini Washingtona. Mestece vsebuje dve veliki zanimivosti: zlobno korporacijo Umbrella ter Greenwood Asylum, iz katerega stavimo, da se bodo pojavili prvi zombaklji v prisilnih jopičih. Po 26-ih letih se naj bi pojavil prvi izbruh virusa in prikazovati se bodo začele skrivnosti, ki so jih držali v rokah vsi večji igralci.

Zadeva se sliši zanimivo in če bo Netflix za krmilo produkcije postavil prave ljudi, znamo dobiti serijo, katera se zna kosati z Živimi mrtveci. Upamo samo, da se nova razvojna ekipa ne bo zgledovala po filmih. Original je bil v redu, a hitro je zadeva postala povsem nesmiselna in se začela zanašati samo še na akcijo, brez pravega grajenja atmosfere.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime