Bioware napovedal svoje bodoče načrte za Anthem – pripravlja se nam popolna prenova

Ste vedeli, da slavni razvijalec Bioware bere našo spletno stran? Minilo je samo par dni, odkar smo izdali članek o prihodnosti tega studia in že je razvijalec javno naznanil svoje bodoče plane za njihov največji neuspeh do sedaj – igro Anthem.

Ta se od izida dalje kopa v težavah in majhnemu občinstvu, tako da smo vsi samo čakali, da bo razvijalec ugasnil strežnike in se za vedno poslovil od večigralskih projektov. Anthem posodobitve so se praktično zaustavile in špil ima še zdaj obešene božične lučke, saj se očitno nikomur ne da vložiti nekaj minut v kodo in zadevo povrniti v predbožično stanje.

A Bioware je včeraj presenetil in na svojem spletnem dnevniku so objavili zajeten prispevek, ki napoveduje veliko posodobitev, preko katere naj bi dobili Anthem 2.0.

Razvojna ekipa pridno dela že eno leto na popolni prenovi, ki bo šla veliko globlje od samo navadnega popravka. Slišali so vse pritožbe igralcev, zato bodo popolnoma spremenili samo zasnovo igranja, želijo pa ohraniti vso zabavo, ki jo je prineslo letanje po tem izmišljenemu svetu.

Prispevek je dolg, a v njem lahko najdemo veliko praznih besed, zato bomo zadevo strnili v nekaj stavkov. Anthem bo prejel veliko posodobitev, a je ta še daleč stran. Do takrat se bodo v igri odvijali manjši dogodki, vendar ne pričakujte nekih večjih in zanimivih preobratov. Tako da v bistvu Bioware prosi za potrpežljivost igralcev, medtem ko oni delajo na popolni preobrazbi naslova, ki bi moral v takšni obliki iziti že zdavnaj.

Spomnimo se, da je Anthem izšel decembra 2018, kar je zdaj že več kot leto nazaj. Mislim, da je to bilo do sedaj dovolj časa, da bi lahko zadeva bila vsaj malce popravljena, ne pa da moramo še naprej čakati na tisti obljubljeni popravek.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime