Samsung “po nesreči” izdal napovednik za svoje nove preklopne telefone Galaxy Z Flip

Samsungu se je med prenosom Oskarjev pripetila neljuba napaka. Po nesreči so namreč širnemu svetu prikazali napovednik za njihove nove prihajajoče telefone Galaxy Z Flip, kateri glede na obliko močno spominjajo na Motorolin izdelek Razr.

Seveda nekako dvomimo, da se je napovednik predvajal po nesreči, saj gre najverjetneje za načrtovano trženjsko potezo, ki naj bi okoli izdelka vzbudila določeno misterioznost in privlačnost.

Video prikaže Galaxy Z Flip v preklopnem ali pa ploskemu načinu. Vidimo lahko, da je Z Flip moč postaviti na sedeč položaj, ki naj bi olajšal videoklice. Prav tako se na povsem poklopljeni verziji spredaj izriše manjši zaslon, preko katerega lahko sprejmemo ali zavrnemo klic.

Z Flip prihaja in to že dolgo ni več skrivnost, saj se je na spletu pojavilo kar nekaj posnetkov, ki ga prikazujejo med normalnim delovanjem. Vidimo lahko tudi majhno zarezo pri točki upogibanja, ki sicer ni preveč moteča, a je vseeno opazna. Da bo le kakovost materialov visoka in ne bo naprava škripala, kot se je prikazalo pri prvih lastnikih Motorolinega izdelka.

Samsung bo telefon najverjetneje razkril danes, na svojem Unpacked dogodku, ki se bo odvil ob 20.00. Poleg Z Flip telefona bomo dobili vpogled v njihovo naslednjo serijo telefonov Galaxy S20, v njej pa naj bi nas pričakali navadni Galaxy S20, S20 Plus in S20 Ultra.

Prenos v živo boste lahko spremljali na njihovi uradni strani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime