Sodelovalna streljačina Outriders dobila napovednik in datum izida

Outriders je nova strelska igra izpod rok razvijalca People Can Fly. Ti so znani predvsem po svojih igrah Painkiller ter Bulletstorm, njihov novi projekt pa bo prvoosebno streljanje naredil sodelovalno, saj se bodo lahko v vašo avanturo priklopili največ trije igralci.

Naša naloga bo izsleditev skrivnostnega signala, ki se je pojavil na tujem planetu Enoch. S svojo skupino bomo zapustili mesto First City, ki je na robu razpadanja in se podali skozi različen teren, med katerim bomo našli goste gozdove, gorate predele in celo puščavo.

Da nas čaka polno streljanja verjetno ni treba posebej omenjati, streljanja svinca v vesoljce pa bodo popestrile različne posebne sposobnosti naših karakterjev.

People Can Fly nam bo dejanski igralni posnetek prikazal jutri ob 21.00 na prenosu v živo, Outriders pa bo izšel proti koncu 2020, tako za trenutne kot tudi za konzole naslednje generacije.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!