The Division 2 lahko samo še danes dobite za vsega 3 €

Ubisoft želi rešiti igro The Division 2, saj ta nekako ni zaslovela med igričarskim občinstvom. Čeprav naslov ni bil ravno napačen, pa tudi ni bil nek napredek proti originalu. Osebno mi je bil zasneženi New York iz prvega dela močno bolj privlačen od Washingtona, ki je glavno mesto dogajanja v dvojki.

Razvijalec se je sedaj odločil ponuditi The Division 2 za samo 3 €, kar je kar 95 % znižanje. Igro lahko kupite v Uplay ali pa Epic Games trgovini, akcija pa se izteče že danes, zato se splača pohiteti.

Ta akcija ni narejena brez razloga. Ubisoft namreč pospešeno pripravlja razširitev Warlords of New York, ki naj bi popolnoma predelal izkušnjo in dodal cel kup izboljšav, ki bi v igranje prepričal tudi navdušence nad originalom, ki jim naslednik ni dišal. Tako kot original, je tudi razširitev tudi kar precej znižana, za 45 % na 33 €.

Predelani The Division 2 nas bo pričakal 3. marca.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!