Diablo in Overwatch naj bi dobila svoje anime seriji

Se nam na področju iger, ki so nato postale kvalitetne serije obeta manjša revolucija? The Witcher je pokazal, da lahko filmski izdelki, sledijo igram oz. v njegovem primeru knjigam, precej uspešno presedlajo format in se naselijo na Netflixu.

Zdaj že vemo, da bo na to pretočno platformo prišla tudi nov Witcher anime film, temu zgledu pa se hoče slediti tudi Blizzard.

Za zdaj ni še nič uradno potrjenega, a na Linkedinovem profilu Blizzardovega predsednika Nick Van Dyka lahko vidimo, da je tip izvršni producent pri Diablo anime seriji, ki je trenutno v pred-produkciji za pretočni servis Netflix. Poleg tega je tip razvil in prodal pravice za animirano Overwatch serijo. Ali bomo tudi to gledali na Netflixu ni zapisano.

Zanimivo je, da če bi bila objava teh projektov napaka ali prezgodnja objava, bi bili ti podatki izbrisani oz. spremenjeni. A objava ostaja vidna vsem, ki posedujejo Linkedinov profil, tako da sta animirani seriji praktično uradno potrjeni.

Žal več informacij nimamo in čudno je, da Blizzard vsaj Diabla še ni uradno najavil, če je ta že stopil v dejanski razvoj. Verjetno bo več informacij znanih kmalu.

Mimogrede, če ste pristaš predelav iger v serije, potem se lahko veselite kmalu 3. sezone serije Castlevania. Ta bo na Netflix stopila 5. marca, spodaj pa si lahko ogledate napovednik.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Horizon Zero Dawn bo na PC prispel 7. avgusta – dobili smo tudi nov, odličen napovednik

Ko je razvijalec Guerrilla Games napovedal predelavo Horizon Zero Dawn za PC, sem pričakoval na hitro spočeto predelavo, v katero ne bo...

Mortal Shell beta sedaj na voljo za vse

Razvijalec Cold Symmetry je najprej nameraval izdati zaprt beta dostop za svojo igro Mortal Shell, a je bilo povpraševanje tako veliko, da...

Ubisoft bo svojo predstavitev iger spočel 12. julija in tu je kratki napovednik

Odpoved festivala E3 je za rezultirala v temu, da vsi večji založniki držijo svoje konference in skozi poletje bo vsak od njih...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!