NVIDIA podarja ekstremno redke Cyberpunk 2077 grafične kartice

Opomba: kot nas je opozoril bralec, v nagradni igri Slovenci ne moremo sodelovati, saj se ne nahajamo med podprtimi državami. Lahko pa v njej sodelujejo Hrvati, tako da če imate kakšnega kolega iz tam, vas lahko označi v promociji in se lahko vseeno potegujete za nagrado.

V partnerstvo sta pred kratkim stopila NVIDIA in razvijalec CD Projekt RED ter skupaj spočela zelo zanimivo nagradno igro, ki bo zadovoljila tako pristaše grafičnih kartic kot tudi navdušencev na igrami.

CDPR seveda trenutno razvija morda najbolj pričakovano igro Cyberpunk 2077 in njena značilna, živo rumena podoba se je preselila na RTX grafične kartice GeForce RTX 2080 Ti. Teh unikatno obarvanih grafičnih kartic je izjemno malo, saj jih je vsega 200 zapustilo proizvodne linije.

Nekaj jih je namenjeno za dobrodelne namene, 77 od teh pa jih bo podeljenih v nagradni igri, katere se lahko udeleži prav vsak. Naloga ne bo lahka in potrebovali boste ogromno sreče, vložiti pa bo potrebno tudi nekaj truda pri promociji preko svojih socialnih omrežij.

Za sodelovanje boste morali na Twitterju deliti zgornjo uradno objavo in pod komentarjem označiti prijatelja, ki bi mu tudi prav prišla takšna poslastica. Zraven dodate še oznako #RTXOn in če vam bo sreča mila, bosta tako vi kot tudi vaš prijatelj nagrajena s prav posebno izdajo grafične kartice NVIDIA RTX 2080 Ti.

Nimate Twitterja? Ni problema, saj lahko preko enakih pravil sodelujete tudi na Facebooku ali pa Instagramu.

Časa za sodelovanje imate do 28. februarja, možnosti zadetka pa so astronomske. Že na Twitterju je bila objava deljena 91 tisočkrat, k temu pa sploh niso prišteti tekmovalci iz ostalih platform. Če ste pametni, si boste možnosti zmage povečali tako, da objavo delite na vseh treh socialnih omrežjih.

Cyberpunk 2077 bomo lahko po veliki prestavitvi izida zdaj zagnali šele 17. septembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

2 KOMENTARJI

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime