Outward bo kmalu dobil svoj prvi večji DLC

Outward je bil RPG, ki je malce pred izidom nabral kar nekaj pozornosti. Igra se je v bistvu pojavila kar iz nikjer in obljubljala ogromno: velik svet, zanimivo igralnost, preživetvene mehanike, sodelovalno igranje na enem zaslonu, veliko težavnost in atmosfero, ki bi znala spominjati na Gothic.

Mi smo igri prisodili precej visoko oceno, a Outward je imel kar nekaj problemov, kot je denimo nezanimiva zgodba in svet, ki je bil na nekaterih mestih čisto preveč prazen.

Vse te zadeve bi znal popraviti prvi prihajajoči DLC, ki se bo imenoval The Soroboreans. Tisti, ki ste naslov že preizkusili, potem veste, da je to frakcija čarodejev, ki se radi ukvarjajo tudi s trgovanjem.

Dodatek bo dodal kupček novih stvari. Med njimi se lahko veselimo kovačenja orožij, ki jih bomo lahko okrasili z raznimi magičnimi nadgradnjami, dobili pa bomo tudi nove veščine.

Igra bo tudi veliko težja, saj bo novost Corruption kvarno vplivala na naš karakter in se je ne bo moč preprosto otresti. Corruption bo sprožil na nas različne učinke, uporabiti pa ga bo moč tudi v spregi s prenovljenimi veščinami.

The Soroboreans še nima točnega datuma izida, vemo samo, da izide enkrat spomladi. Razvijalec Nine Dots Studio za zdaj še nima napovednika, si pa lahko spodaj ogledate nekaj prvih slik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime