Si lastite osnovno verzijo igre GTA 4? Rockstar bo v bodočih dneh vašo kopijo nadgradil in brezplačno boste pridobili vse DLCje

Nedolgo nazaj je iz Steama povsem izginil GTA 4, razlog pa je bila zastarela GFWL zaščita, katera enostavno ni omogočala nadaljnjega prodajanja novih ključev. Razvijalec Rockstar se je zato odločil igro potegniti iz Steama, igralci pa dolgo niso vedeli, ali je bila odstranitev stalna ali pa se bo špil zopet pojavil v trgovini.

Ugibanja je zdaj konec, saj je Rockstar razložil naslednje korake. GTA 4 se bo vrnil na Steam prodajne police, a v novi, predelani obliki, imenovani Grand Theft Auto IV: Complete Edition. Ta bo zamenjala osnovni GTA 4 in skupek dodatkov Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City. Novi paket bo vseboval osnovno igro ter DLC-ja The Lost and Damned in The Ballad of Gay Tony.

Obstoječi lastniki boste nadgradnjo prejeli brezplačno, kar je še posebej dobra novica za tiste, ki ste do sedaj na platformi držali samo osnovno igro.

Žal ni vse rožnato. Nova verzija bo namreč prikrajšana na veliko področjih: odstranjene bodo nekatere radijske postaje, večigralstva pa preprosto ne bo več. Verjetno želijo čimveč ljudi spraviti v GTA Online, saj lahko tam zaračunavajo mastne denarce za mikrotransakcije.

Grand Theft Auto IV: Complete Edition prihaja na Steam in Rockstar Launcher 19. marca.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime