Xbox Game Pass servis bo v kratkem dobil igre Yakuza 0, Two Point Hospital in Wasteland Remastered

Microsoftov servis Xbox Game Pass postaja čedalje bolj popularen tako na PC-ju, kot tudi na konzoli Xbox One. Kako tudi ne bi, saj za majhno mesečno naročnino dobite dostop do knjižnice, ki trenutno šteje že več kot 200 iger na Xboxu in preko 150 naslovov na PC-ju, vsak mesec pa pritekajo novi naslovi.

V februarju bodo naročniki dobili dostop do nove ponudbe, saj se bodo v družino iger vklopili Yakuza 0, Reigns: Game of Thrones, Wasteland Remastered, Indivisible ter Two Point Hospital.

Morda so vam nekateri od teh naslovov neznanka, a v paketu lahko najdete nekaj odličnih izdelkov. Yakuza 0 denimo je azijska različica GTA-ja, le da vas tu pričaka manjši svet, a ta je naphan s podobnostmi in norim japonskim humorjem. Wasteland Remastered je predelava 30 let starega naslova v bolj moderno preobleko, v Two Point Hospital pa igramo upravnika bolnice, kamor prihajajo z unikatnimi in humornimi boleznimi.

Game Pass je za zdaj še v beti, tako da lahko še vedno izkoristite akcijo, kjer naročnina za en mesec stane le 1 €, nato pa se naročnina podraži na 5 €, kar je še vedno dobra cena. Čeprav servis v Sloveniji ni uradno podprt, si ga vseeno lahko omogočite s pomočjo par trikov.

Vse naštete igre lahko na platformi pričakujemo nekje proti koncu tega meseca.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime