PUBG zbira denarce za avstralske požare preko prav posebne ponve

Avstralski požari so morda sedaj pod kontrolo, a to ne pomeni, da je ta kontinent izven nevarnosti. Ogromno deževje, ki je pomagalo pogasiti plamene, je sedaj začelo proizvajati poplave, zemeljske plazove in druge nevšečnosti.

In to se dogaja v ravno najslabšem času, saj se država šele počasi pobira od posledic požara, ki je uničil ogromno količino pokrajine in pobil preko milijon živali.

K sreči so na pomoč priskočili razne dobrodelne organizacije, gluha pa ni ostala niti igričarska industrija. Pisali smo že o prodaji najdražje vesoljske ladje v igri EVE Online, kjer je ves izkupiček šel v pomoč Avstralcem. Na pomoč so priskočili tudi razni streamerji in YouTuberji, sedaj pa se je na klic dolžnosti odzvala popularna battle royale streljačina PUBG.

Razvijalec PUBG Corporation je v igri omogočil nakup prav posebne ponve, ki nosi ime Fire Relief Pan, v igri pa jo lahko kupite za 3 €. Vsi dobički od prodaje tega izdelka, ki na zadnji strani vsebuje prisrčno sliko koale in kenguruja, bodo šli neposredno v pomoč obnove Avstralije.

PC igralci lahko na pomoč priskočite že danes, akcija pa bo trajala do 18. marca. Konzolni igralci boste morali počakati malce dlje, saj bo tam na voljo od 27. februarja dalje pa vse do 26. marca, ko se bo prodaja uradno zaključila.

Na koncu se bo vsa zbrana vsota naenkrat podelila zaenkrat še neimenovani dobrodelni organizaciji.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

YouTuber Boogie2988 s pištolo nad svojega nadlegovalca, ki mu je potrkal na vrata doma

Vsi vemo kako je, ko na internetu naletiš na nekoga, ki ti skravžlja še tisti zadnji živec in bi ga najraje počil...

FarmVille po več kot desetih letih ugaša svoje strežnike

Deset let nazaj je bil Facebook precej drugačen kot pa zdaj. Stavimo sicer, da je tudi takrat pridno prodajal naše podatke oglaševalcem,...

16-letna Charli D’Amelio se je zaradi TikToka vpisala v Guinnessovo knjigo rekordov

Ko sem bil jaz star 16 let, je bila tehnologija povsem drugačna. Internet je bil bolj privilegij tistih, ki imajo kaj pod...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!