Microsoftov Flight Simulator bo vseboval prav vsa letališča na svetu

Novi Flight Simulator bo na do sedaj vse prikazane slike in igralne posnetke resnično igra naslednje generacije, ki bo vsebovala tudi nekaj res zanimivih stvari. K temu lahko prištejete realistično preneseno okolico, ki se bo napajala iz Bing zemljevidov in podatkov bo toliko, da jih boste morali črpati iz Microsoftovih strežnikov, saj so domači diski za vse te informacije čisto premajhni.

Včeraj se je pred kamero usedel igrin glavni oblikovalec Sven Mestas, ta pa je povedal nekaj več novic glede letališč. Novi Flight Simulator bo vseboval prav vsa letališča na svetu, a vsa ne bodo enako podrobno, saj bi to zahtevalo prevelik vložek delovne sile.

A vseeno je Microsoft v ta del oblikovanja igre vložil precej napora. 37.000 letališč bo ročno urejenih, 80 tistih najbolj obiskanih in najbolj znanih pa bo deležno dodatne pozornosti in bodo povsem ročno oblikovanih in ne bodo generirani s strani računalnika.

Za to je razvojna ekipa uporabila podatkovno zbirko iz njihove prejšnje igre Flight Simulator X, nato pa so uporabili še satelitske posnetke in dodali še tiste zadnje podrobnosti, za tisti najbolj realistični videz.

Če k temu prištejemo še realistični letalni sistem, dinamične in včasih brutalne vremenske pogoje ter cikel dneva in noči, potem je jasno, da nas bo ob izidu, ki še vedno nima datuma, čaka prava poslastica.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Na splet ušel nov Assassin’s Creed Valhalla posnetek, ki prikaže šefovsko bitko

Nekaj dni nazaj smo poročali o prvem pravem igralnem posnetku za prihajajoči Assassin's Creed Valhalla. Nek pogumnež je na splet brez dovoljenja...

Ubisoft za en teden podarja dostop do vseh svojih iger

Francoski založnik Ubisoft nam bo čez nekaj dni pokazal, na čem vse je delal zadnje leto in glede na to, da je...

Prvi Ultra skupek zmajevskih skinov v igri Valorant vas bo stal okoli 100 €

Valorant je zabavna večigralska igra, a razvijalec Riot je ni izdal samo zaradi tega, ker se je počutil darežljivega, ampak zato, da...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!