Game of Thrones igralec se bo pojavil v drugi sezoni The Witcher serije

Kristofer Hivju je igralec, ki smo ga zaradi njegove rdeče brade in ostrega jezika vzljubili v vlogi Tormund Giantsbana serije Igra prestolov.

Če ste prisrčnega divježa pogrešali vse odkar se je serija zaključila na HBO-ju, potem vas čakajo potencialno dobre novice. Za zdaj ni še nič uradno potrjenega, a znana spletna stran Redanian Intelligence naj odbila informacije glede potrjenih igralcev druge sezone in med njimi naj bi se znašel tudi Kristofer Hivju.

Zasedel naj bi vlogo Nivellena, to pa je karakter iz prve knjige The Last Wish, katera je vsebovala več posameznih zgodb, ki med sabo niso neposredno povezane. Morda ravno zaradi tega Nivellen ni zaživel v prvi sezoni, a zelo verjetno je, da ga bomo videli v drugi.

Nivellen je nastopil v poglavju knjige A Grain of Truth, v njem pa se Geralt odpravi raziskovati zapuščeno graščino sredi gozda. Pisatelj Sapkowski je želel uprizoriti nekakšno različico zgodbe Lepotica in zver, le da je ta veliko bolj temačna, saj se ukvarja z zgodbo zakletega plemiča.

A Grain of Truth velja za eno boljših zgodb iz originalne knjige in veliko oboževalcev je bilo žalostnih, da se štorija ni preselila tudi na televizijske zaslone.

Medtem, ko čakate na novo sezono, zakaj si ne bi prebrali knjig? Zavoljo popularnosti serije so te postale na voljo za nakup tudi v slovenski trgovini emka.si, pridobite pa si lahko prav vse izdaje v mehki vezavi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime