Baldur’s Gate 3 naj bi izšel konec leta v Early Access načinu

Še nekaj dni nas loči od velike premiere, ko bo razvijalec Larian prvič prikazal igralni posnetek iz svojega prihajajočega RPG-ja Baldur’s Gate 3.

Morda pa jim je malce pokvarilo presenečenje podjetje Hasbro. To je starševsko podjetje Wizards of the Coast, ki si lasti licenco Dungeons & Dragons. Hasbro navadno povezujemo z igračami, a podjetje ima pod palcem cel kup različnih znamk in podjetij. Zanimivo je, da so si v začetku 2019 prilastili znamko Death Row Records. Da, tisto, za katero je rappal 2Pac in druga znana imena.

No, Hasbro je imel pred kratkim dogodek za investitorje in tam so prikazali svoje načrte za letošnje leto in tudi naprej.

In med predstavitvijo jim je ušlo, da bo Baldur’s Gate 3 izšel kasneje letos, a ne v polni različici. Igra naj bi najprej izšla v sistemu Zgodnjega dostopa, kar v bistvu za razvijalca Larian ni nič novega. Oba njihova najbolj slavna projekta, Divinity: Original Sin 1 in 2 sta najprej izšla v Zgodnjem dostopu, razvijalec pa je nato vzel odziv igralcev in svojo igro prilagodil njihovim željam.

A Baldur’s Gate 3 je vseeno malce drugačen, saj gre za nadaljevanje enega najbolj priljubljenih RPG-jev, poleg tega pa je razvoj podprt s strani večjega založnika. Igralci so zato pričakovali polni izid in kdo bi jim zameril.

Hasbro je prikazal še nekaj zanimivosti glede njihovih iger. Poleg Baldur’s Gate 3 bomo dobili tudi novo Dark Alliance igro za konzole, do 2025 pa bodo vsako leto izdali eno novo D&D igro. Tako da se pripravite na poplavo teh naslovov, vprašanje pa ostaja, koliko teh izdelkov bo kvalitetnih.

Za igro bomo prvi igralni posnetek prejeli 27. februarja in morda bo tam Larian razložil malce več podrobnosti glede samega izida.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

New World prestavil izid na naslednje leto

Leto 2020 je res kot ukleto. Veliko igralcev se je po dolgih letih močno veselilo povsem novega MMO-ja New Word, ki bi...

Nagnusni posnetek razkrije pedofilko in njeno žrtev sredi Smash Bros. turnirja

Morda se spomnite, ko smo nekaj časa nazaj pisali o obtožbah glede seksualnega nadlegovanja in celo posiljevanja v tekmovalni sceni igre Smash...

Kje je 4. sezona serije True Detective?!

Danes je bolj počasni dan z novicami, zato sem se odločil, da z vami podelim eno bolj staro vest in kdo ve...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!