PewDiePie se je vrnil in se takoj spravil nad Jake Paula in njegove prevarantske poslovne prakse

Popularni YouTube zabavljač PewDiePie si je v začetku leta 2020 vzel daljši dopust in po mesecu dni se je zopet vrnil na platformo. Za svoje sledilce je pripravil nov posnetek, v katerem je obrazložil svoje dopustovanje ter podelil kakšno zanimivost.

A ni trajalo dolgo, da je njegov nabriti jezik sprožil nekaj kontroverzije. V svojem novem posnetku je namreč napadel še enega znanega YouTuberja, ki sliši na ime Jake Paul. Ta je pred kratkim začel prodajati servis Financial Freedom Movement, ki naj bi vsakdanjega uporabnika naučil pomembne sposobnosti kot je denimo, kako postati popularen in kako zaslužiti gore denarja.

Šved je Paula označil za kačo in se zraven vprašal, če je že končno postal popolnoma plešast.

Potem je pregledal njegovo ponudbo oz. servis. Zanj boste mesečno odšteli 20 €, to pa vam bo prineslo video lekcije, ki vam bodo prikazale, kako dvigniti vaše socialne profile na visoko raven, to pa vam bo nato prineslo cele kupe denarja. Ker seveda v življenju šteje samo popularnost in takoj boste obračali milijone.

PewDiePie je vse skupaj označil za smešno goljufijo, hkrati pa je kritiziral Paula zaradi njegovega odnosa do šolstva in izobrazbe, ki so po njegovem pomanjkanje časa in zapravljanje vaše strasti. To je bilo Švedu smešno, saj naj bi se Paul neprestano dotikal strasti, po drugi strani pa je on sam svojo strast do sedaj prikazal samo do denarja.

Na koncu je PewDiePie priznal, da šolstvo ima svoje probleme:

“Toliko stvari pri sistemu izobrazbe je zastarelih. Ampak kaj kurca vas bo o temu naučil Jake Paul!?”

S popularnim Švedom se seveda strinjamo. Jake Paul namreč prodajo meglo in zagotovo bo svoj račun napolnil s strani lahkomiselne mladine, ki bi na vsak način želeli voziti svojega Lambota. Žal pa jim je Paul zamolčal, da na vsakega, ki mu uspe, pride tisoče YouTuberjev, ki nikoli ne bodo opaženi. Ampak to bi zmanjšalo naročnine, zato je bolje zamižati na eno oko in se imeti za spletnega guruja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime