PewDiePie uradno odšel na zaslužen dopust

Pa se je zgodilo. Najbolj popularen YouTuber PewDiePie je že nekaj časa nazaj napovedal, da potrebuje po desetih letih konstantnega ustvarjanja videoposnetkov eno pošteno pavzo.

To je napovedal za začetek januarja, a bolj točnega datuma ni podal. To se je končno zgodilo dva dni nazaj, ko je izdal video “It’s been real, but I’m out!”.

Za slovo je spočel še en zadnji posnetek iz svoje serije LWIAY, si natočil kozarec vina ter pokometiral objave. Tako kot včasih torej, le da je bil tu konstantni priokus, kot da ga gledamo zadnjič.

PewDiePie se seveda ne poslavlja za vedno, saj bi bil neumen, da bi ugasnil tak priliv denarja, kot mu ga prinaša YouTube. Za njim je bilo precej naporno leto in v letu 2019 je ustvaril res ogromno vsebine, se poročil s svojo izbranko Mario Bisognin, bil bitko z indijskim kanalom T-Series, dosegel 100 milijonov naročnikov, obiskal Slovenijo, na koncu pa so mu še oropali hišo.

Za koliko časa bo trajalo to slovo ni znano, saj tega ne ve niti priljubljen Šved. Vsem sledilcem je na koncu namenil poslovilne besede in še zadnji bro fist.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime