Nikogar ne briga, da je Anthem pred kratkim praznoval svoj prvi rojstni dan

Ste vedeli, da je zadnji Biowarov naslov 22. februarja praznoval svoj prvi rojstni dan?

Nihče vam ne bi zameril, če ste si pozabili na glavo nadeti rojstnodnevno kapico, saj sta na Anthem očitno pozabila tudi starša. Govorim o razvijalcu Bioware in založniku EA, ki se jima očitno ni zdelo vredno vsaj na Twitterju zapisati enega zapisa ali slike.

Kar za prihodnost tega neuspelega večigralskega živega sveta z letečimi robotskimi junaki niso dobre novice. Čeprav se zdi, da so nad igro obupali tako razvijalci kot tudi igralci, nas je nedolgo tega nazaj presenetila izjava Biowara, ki naj bi še vedno pridno delal na popolni predelavi izkušnje, ki naj bi ob izidu v objem Anthema povrnila trume igralcev. To so bile seveda samo besede na digitalnemu papirju in celotno sporočilo bi lahko strnili v: “Prosimo počakajte na nedoločen datum, da popravimo igro.”

Človek bi ob takšni objavi misilil, da bi razvijalec vsaj na nek način obeležil prvi rojstni dan te igre, a očitno si tako razvijalec kot založnik raje samo zatiskata oči.

No, na igro k sreči niso pozabili ljudje, ki so na njej delali. Režiser Anthema, Jonathan Warner, seje obletnice spomnil na Twitterju, tam pa je zapisal, da mu je Anthem in delo na njem spremenil življenje in se zahvalil zvesti skupnosti, ki še vedno vztraja v igri.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime