Tisti ogromni Harry Potter RPG je sedaj končno postal igralen v Minecraftu

Morda se spomnite, da smo nekaj časa nazaj pisali o ogromni modifikaciji za Minecraft, ki nosi ime School of Witchcraft and Wizardry.

To ni neka manjša modifikacija ampak pravi RPG, ki bo navdušil vse Potter privržence, ki v bistvu že dolgo časa niso prejeli nobene nove igre. Avtorjem modifikacije je v Minecraftu uspelo poustvariti celotno Bradavičarko, v kateri boste igralci lahko izvajali cel kup dejavnosti. Dobili boste prave naloge in spremljali štorijo, reševali uganke in celo igrali Quidditch! Pridni raziskovalci boste razkrili tudi kakšno skrivnost ali košček opreme, igranje pa boste lahko izvajali sami ali pa v družbi s prijatelji.

Mod School of Witchcraft and Wizardry je bil v razvoju leta in je sedaj končno priplezal do alfa različice, ki jo lahko preizkusi prav vsak, prenesete si ga lahko iz naslednje povezave.

Kdaj bomo pa dobili kakšen nov, uraden izdelek? Na žalost ni napovedanega nič novega in čeprav smo dve leti nazaj dobili posnetke iz nekega skrivnostnega projekta, ki si ga lahko ogledate spodaj, od takrat na tem področju ni bilo novih razvojev.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime