Resident Evil 3 Remake dobil nov, 15-minutni igralni posnetek

Resident Evil 3 Remake se počasi približuje izidu in tako dobivamo glede igre čedalje več informacij, zagnala pa se je tudi oglaševalska mašinerija.

Spletna stran Game Informer je dobila lepo priložnost in Capcom jim je omogočil zgodnje preigravanje predelanega tretjega dela, iz tega pa je nastal spodnji 15-minutni igralni posnetek.

Video nam prikaže glavno junakinjo Jill Valentine, ki poskuša pobegniti iz mesta Raccoon City, to pa je videlo že boljše čase. Med igralnim posnetkom se sprehodimo skozi ulice, podzemne rove, bunkerje ter gledamo čudovito animirane vmesne sekvence. Poleg zombijev nas napadejo tudi pajki, ob koncu posnetka pa si lahko ogledate tudi šefovski obračun z glavnim negativcem Nemesisom.

V primerjavi s predhodnikom, v kateremu je nastopal Leon S. Kennedy, je Jill veliko bolj gibčna. Punca je sposobna narediti preval in se tako ogniti napadu, zadeva pa v takih trenutkih malce spomni na Dark Souls.

Med posnetkom lahko vidimo, da Capcom ni veliko spreminjal animacij. Nemesis sumljivo spominja na Mr. X-a iz dvojke, zombiji pa nas tudi grizejo na podoben način kot v predhodniku.

Resident Evil 3 Remake kljub vsemu temu izgleda naravnost čudovito in izvirnik od dveh desetletij nazaj je praktično neprepoznaven.

Kot vemo bo Resident Evil 3 Remake vseboval tudi večigralski del Resistance, ta pa je tudi dobil 8-minutni igralni posnetek iz strani spletne strani IGN. V medmrežnih spopadih bomo zasedli vlogo enega od štirih preživelih, ki se bodo postavili po robu Mastermindu, ki ga bo nadzoroval živi igralec. Ta ne bo neposredno napadel preživelih, ampak jih bo gledal skozi kamere, jim nastavljal pasti, imel pa bo tudi moč da prevzame nadzor nad zombijem ali super mutantom.

Komaj čakamo na prihajajoči demo ter na polno verzijo, katera bo izšla 3. aprila.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime