Baldur’s Gate 3 dobil prve slike in zadeva izgleda fantastično

Danes je B dan. B stoji seveda za Baldur’s Gate 3 in razvijalec Larian je za nocoj pripravil prvi igralni posnetek igre, na katero nekateri čakamo že skoraj dve desetletji.

A očitno jim je nekdo pokvaril razodetje in na spletu so se pojavile prve slike iz igre. To je zagotovo razvijalca razjezilo, a za igralce je to lepo presenečenje.

Še posebej zaradi tega, ker zadeva izgleda fantastično. Očitno bo razvijalec ohranil od zgoraj gledani pogled, kot je bilo to sedaj v vseh izdanih Baldur’s Gate igrah ter tudi Larianovih prejšnjih izdelkih Divinity: Original Sin. Morda pa nam bo omogočeno tudi preklapljanje med pogledi, saj lahko vidimo, da bodo vmesne sekvence precej približane in spominjajo na tiste iz Dragon Age serije.

Vizualno igra precej spominja na Divinity: Original Sin in če lahko sklepamo po slikah, bo bojevanje potekalo v poteznem načinu, kar bi bilo prvič za to serijo. A tudi to zna biti izbirno, saj na eni sliki lahko gor vidimo izpisane besede “Turn Based”, kar namiguje na preklop med poteznim in realnočasovnim načinom. Govorice pravijo, da naj bi Baldur’s Gate 3 izšel že koncem leta, a najprej v sistemu Zgodnjega dostopa.

Vse bo jasno čez nekaj ur, saj je premiera zastavljena za nocoj, ob 20.00. Prenos v živo s sejma PAX East si lahko ogledate na spodnji povezavi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime