Umirjena igra raziskovanja InnerSpace trenutno brezplačna na Epic Games trgovini

Po dvojcu AAA iger, ki so nas brezplačno razveseljevale na Epic Games trgovini, je sedaj čas, da se ponudba iger malce umiri. Tokratna brezplačna igra je InnerSpace, ki je v bistvu naslov za sproščanje.

Spominja na Journey in ob umirjeni glasbeni spremljavi boste raziskovali čudne svetove, izrisane v unikatni grafični podobi. Čaka vas plavanje pod vodno gladino in jahanje oblakov, InnerSpace pa vsebuje celo zgodbo. Arheologu morate pomagati zadnje spomine civilizacije, preden ta povsem zbledi. Akcije tule ne boste našli, kar navsezadnje tudi namen tega izdelka.

Zanimivo je, da je ta projekt razvila ekipa, ki šteje samo 7 ljudi, običajno pa bi zase igra zahtevala 20 €. Sedaj je brezplačna do naslednjega tedna, ko se bo ponudba zamenjala in nas bodo pričakali dve novi igri: GoNNER in Offworld Trading Company.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!