Modificiran Watch Dogs 1 je še danes grafično impresiven

Watch_Dogs 1 je izšel leta 2014 in je tistega leta precej razburkal igričarsko javnost. Razvijalec Ubisoft je bil takrat močno kritiziran, saj je igra ob svojem izidu kazala občutno slabšo podobo kot tisto, ki so nam jo obljubljali v napovednikih.

Igra je imela kar nekaj težav z optimizacijo, zgodba je bila precej dolgočasna, misije pa kljub obetavnemu začetku niso bile nič posebnega. Na koncu ni bilo od tega “GTA ubijalca” nič, a to ne pomeni, da je Ubisoft obupal nad serijo.

Watch Dogs 2 je bil precej bolje sprejet, saj ni bilo lažnih obljub, četa karakterjev pa je bila bolj simpatična od protagonista enke.

Vseeno nekateri še vedno čislajo prvi del, saj kaže bolj odraslo zgodbo, igra pa je imela od začetka “moddersko” sceno, ki si je prizadevala igri povrniti tisti blišč iz prvih napovednikov.

Kako igra izgleda po šestih letih modificiranja vam pokaže spodnji posnetek kanala Digital Dreams in Watch_Dogs je v 2020 lahko naravnost čudovit.

Avtor je v posnetku uporabil modifikacijo Natural & Realistic Lighting ter tej dodal še ReShade, imenovan Pascal “Marty McFly” Gilcher. Končni rezultat prikaže res lepo nadgradnjo. Dežne kaplje se realistično odbijajo od tal ter se nabirajo na vozilih, veter prijetno raznaša smeti in služi za plapolanje našega plašča, špil pa končno izgleda dobro tudi podnevi in ne samo ponoči.

Watch Dogs serija bo še letos dobila svoj tretji del Legion, ki bo precej spremenil način igranja, datuma izida pa še nimamo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime