Death Stranding dobil datum izida za PC ter nov napovednik

Simulacija poštarja Death Stranding bo kmalu zapustila okove konzole PlayStation 4 ter se preselila tudi na PC.

To je uradno tudi potrdil razvijalec Kojima Productions, ki bo igre na PC prodajne police poslal 2. junija. Predelava bo vsebovala kar nekaj vidnih prednosti pred izvirnikom na PlayStation 4.

Igralci se lahko veselijo višjih sličic na sekundo, podpore za širokozaslonske monitorje, prisotni pa bodo tudi razni bonusi kot je digitalna knjiga slik, razni kozmetični dodatki ter 10 dodatnih glasbenih skladb. Poleg tega boste kupci prejeli nekakšne smešne dodatke iz Half-Life vesolja.

V Death Stranding prevzamete vlogo Sam Bridgesa, ki mora potovati po svetu in skupnostim dostavljati razne pakete ter se pri temu boriti s skrivnostnimi silami, ki rade splezajo iz tal in nas posrkajo vase, zraven pa še uničijo pakete. Kasneje lahko pridobite dostop do raznih prevoznih sredstev, čaka pa vas tudi kakšna šefovska bitka.

Igra je lani pobrala cel kup nagrad, zanimivo pa je, da bo PC verzija vsebovala zloglasno Denuvo zaščito. Razvijalec Kojima Productions je svoje oči uprl že na svoj naslednji projekt, ki naj bi bil glede na zadnje govorice povsem nov Silent Hill naslov.

Dobili smo tudi novi napovednik, ki je bil specifično ustvarjen za bližajočo PC verzijo igre. Igro lahko že prednaročite na Steamu ali pa Epic Games trgovini.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime