Obisidanova preživetvena igra Grounded dobila prvi večji igralni posnetek

Razvijalec Obisidan nas je nekaj časa nazaj kar pošteno najavil z najavo projekt Grounded. Razvojna ekipa je namreč poznana predvsem po svojih globokih RPG-jih, na Microsoftovi konferenci pa so prikazali preživetven naslov, ki izhaja iz žanra, ki ni več tako popularen kot je bil nekoč.

Vendar je Grounded že ob najavi obetal zaradi svojega unikatnega mesta dogajanja in tako se je tudi ločil od konkurence. Igrali bomo namreč miniaturne ljudi, ki jim lahko smrtno nevarnost predstavlja že zajetna kaplja dežja, pajek pa velja za zagotovo smrtno obsodbo.

Razvijalec se je pred kratkim mudil na sejmu PAX East in tam so člani ekipe povedali nekaj več skrivnosti glede Grounded ter predstavili tudi igralni posnetek, v katerem smo lahko igro videli v akciji.

Naša naloga bo preživetje elementov narave, svojo avanturo pa bomo lahko izvajali iz prvoosebnega ali pa tretjeosebnega pogleda. Treba bo nabirati surovine ter graditi utrdbe, veliko pa bo poudarka na naši iznajdljivosti. Kakšni predeli nam bodo recimo zaprti in na vrhu kakšne rože se se zna skrivati mamljiv zaklad, zato bo treba začrtati pametno grajenje in kmalu bomo lahko splezali na vrh priročno zgrajene rampe.

Grounded lahko pričakujemo enkrat v sredini tega leta za PC in Xbox One, točnega datuma izida pa še nimamo. Bodite brez skrbi, Obsidian je že povedal, da dela tudi na novih RPG projektih, dobili pa bomo tudi razširitev za The Outer Worlds.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

New World prestavil izid na naslednje leto

Leto 2020 je res kot ukleto. Veliko igralcev se je po dolgih letih močno veselilo povsem novega MMO-ja New Word, ki bi...

Nagnusni posnetek razkrije pedofilko in njeno žrtev sredi Smash Bros. turnirja

Morda se spomnite, ko smo nekaj časa nazaj pisali o obtožbah glede seksualnega nadlegovanja in celo posiljevanja v tekmovalni sceni igre Smash...

Kje je 4. sezona serije True Detective?!

Danes je bolj počasni dan z novicami, zato sem se odločil, da z vami podelim eno bolj staro vest in kdo ve...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!