The Outer Worlds bo dobil DLC

The Outer Worlds morda ni ravno material za oceno 10/10, a vseeno se gre za odličen RPG, kateremu predvsem manjka vsebine. Špil je bil nominiran za kar nekaj kategorij na letošnji podelitvi The Game Awards 2019, žal pa ni domov odnesel nobene.

Razvijalec Obsidian je vseeno zahvalen vsem tistim, ki so za njih glasovali in pravijo, da je bila že nominacija velika čast. Skladno s tem so sovjim privržencem oznanili tudi veselo novico, da bo igra dobila dodatno vsebino v obliki DLC-ja, ta pa bo izšel nekje naslednje leto.

Da bo The Outer Worlds dobil DLC niti ni presenetljivo. Založnik 2K je povedal, da se je igra prodala nad pričakovanji, zato ni čudno, da želijo iz igre pridobiti še kakšen dodaten evro. Več informacij o dodatku naj bi dobili naslednje leto. Tisti, ki ste igrali igro, ste na mapi opazili kar nekaj planetov, ki jih ni bilo mogoče obiskati in ti so kot naročeni za DLC-je.

Obisidan trenutno spada pod Microsoft, pred kratkim pa so napovedali nov projekt Grounded. Ta se bo precej razlikoval od njihovih do sedaj izdanih iger, a brez skrbi, saj delajo tudi na pravih RPG-jih.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime