Call of Duty: Modern Warfare dobil prvi igralni posnetek za svoj battle royale igralni način

Že kar nekaj časa se ve, da bo Modern Warfare dobil nov igralni battle royale način, ki se bo imenoval Warzone. Založnik Activision ali pa razvijalec Infinity Ward ima očitno v svoji hiši nekoga, ki vse prerad na internet pušča igralne posnetke in druge prikrite informacije.

In založnik je tako besen, da je pred sodišče poklical kar sam Reddit. Morda je bilo to žuganje z odvetniki samo taktika zastraševanja, ki pa se očitno ni obnesla ali pa se je založnik premislil.

YouTube kanal TheGamingRevolution je namreč pridobil novi igralni video, ki Warzone prikaže med samim igranjem. Posnetek je bil sprva objavljen v sredini februarja, a je Activision zahteval njegov umik. Sedaj je zahtevo umaknil in spodaj lahko vidimo nekaj igranja na uvajalnem polju Armistice Training Facility. Tistega pravega spopada z živimi igralci žal ni, saj bi za kaj takega “leaker” potreboval dostop do živih strežnikov, ki pa seveda še ne obratujejo.

Warzone naj bi bil povsem ločen in samostojni naslov. Polno ime bo Call of Duty: Warzone, za igranje pa naj bi bil povsem brezplačen, tako da ne boste potrebovali kupljene kopije igre Modern Warfare.

Glede na to, da Activision umika zahteve za objavljanje prepovedanih posnetkov, predvidevamo, da se bo uradna najava zgodila vsak hip.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime