Call of Duty: Modern Warfare dobil prvi igralni posnetek za svoj battle royale igralni način

Že kar nekaj časa se ve, da bo Modern Warfare dobil nov igralni battle royale način, ki se bo imenoval Warzone. Založnik Activision ali pa razvijalec Infinity Ward ima očitno v svoji hiši nekoga, ki vse prerad na internet pušča igralne posnetke in druge prikrite informacije.

In založnik je tako besen, da je pred sodišče poklical kar sam Reddit. Morda je bilo to žuganje z odvetniki samo taktika zastraševanja, ki pa se očitno ni obnesla ali pa se je založnik premislil.

YouTube kanal TheGamingRevolution je namreč pridobil novi igralni video, ki Warzone prikaže med samim igranjem. Posnetek je bil sprva objavljen v sredini februarja, a je Activision zahteval njegov umik. Sedaj je zahtevo umaknil in spodaj lahko vidimo nekaj igranja na uvajalnem polju Armistice Training Facility. Tistega pravega spopada z živimi igralci žal ni, saj bi za kaj takega “leaker” potreboval dostop do živih strežnikov, ki pa seveda še ne obratujejo.

Warzone naj bi bil povsem ločen in samostojni naslov. Polno ime bo Call of Duty: Warzone, za igranje pa naj bi bil povsem brezplačen, tako da ne boste potrebovali kupljene kopije igre Modern Warfare.

Glede na to, da Activision umika zahteve za objavljanje prepovedanih posnetkov, predvidevamo, da se bo uradna najava zgodila vsak hip.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Indiana Jones 5 naj bi konstantno prelagal izid zaradi težav s scenarijem

Minilo je že 12 let odkar je izšel zadnji Indiana Jones film, imenovan The Kingdom of the Crystal School, a še danes...

Smo res dobili prve slike igre Starfield?

Razvijalec Bethesda, znan po svojih Elder Scrolls in Fallout igrah, se je po 25 letih odločil izdelati en povsem originalen naslov. To...

Skyblivion – predelava Obliviona v Skyrimov pogon – dobila nov napovednik

Razvijalec Bethesda je s svojimi Elder Scrolls in Fallout igrami sprožila zanimivo tradicijo. Njihove igre so namreč znane po tem, da vsebujejo...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!