V Call of Duty Modern Warfare lahko sedaj kupite Tamagočija in tega hranite z uspešnimi uboji

Razvijalec Infinity Ward se je igralcem odločil malce popestriti večigralsko nažiganje. Sedaj boste lahko med vročekrvno akcijo, kjer se izogibate vročemu svincu in tega pošiljate nazaj v nasprotnika, tudi pridno skrbeli za svojega virtualnega ljubljenčka.

V igro je namreč prispel čisto pravi Tamagoči, ki je bil popularen v devetdesetih. To so bili digitalni ljubljenčki, ki smo jih lahko nadzorovali na majhni napravi, izrisani pa so bili v 2-bitni grafiki. Kljub preprostemu videzu smo morali zanje skrbeti, jih hraniti in za njimi čistiti kakce. Nočna mora torej za pisateljico Miklavčič.

Sedaj so ti simpatični ljubljenčki prispeli tudi v Modern Warfare, igralci pa jih lahko kupijo preko igrine trgovine, nato pa se bodo pojavili na njihovih zapestnih urah.

Tomogunchi, kakor se tu imenujejo, se bodo najprej pojavili v obliki jajca, ki ga bo potrebno izvaliti. To ne bo tako preprosto, saj virtualnež lahko raste samo če ga pitate z uboji nasprotnika, uspešno opravljenimi nalogami in zmagami. Če boste zanič, bo revež shiral in na koncu celo poginil.

Tomogunchi vas bo stal 1000 CP-jev oz 10 €, kar je kar oderuško. A zagotovo se bo zadeva prodala, še posebej pri tistih, ki bi v svojo strelsko akcijo prinesli nekaj Pokemonskih igralnih mehanik.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

YouTuber Boogie2988 s pištolo nad svojega nadlegovalca, ki mu je potrkal na vrata doma

Vsi vemo kako je, ko na internetu naletiš na nekoga, ki ti skravžlja še tisti zadnji živec in bi ga najraje počil...

FarmVille po več kot desetih letih ugaša svoje strežnike

Deset let nazaj je bil Facebook precej drugačen kot pa zdaj. Stavimo sicer, da je tudi takrat pridno prodajal naše podatke oglaševalcem,...

16-letna Charli D’Amelio se je zaradi TikToka vpisala v Guinnessovo knjigo rekordov

Ko sem bil jaz star 16 let, je bila tehnologija povsem drugačna. Internet je bil bolj privilegij tistih, ki imajo kaj pod...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!