V Call of Duty Modern Warfare lahko sedaj kupite Tamagočija in tega hranite z uspešnimi uboji

Razvijalec Infinity Ward se je igralcem odločil malce popestriti večigralsko nažiganje. Sedaj boste lahko med vročekrvno akcijo, kjer se izogibate vročemu svincu in tega pošiljate nazaj v nasprotnika, tudi pridno skrbeli za svojega virtualnega ljubljenčka.

V igro je namreč prispel čisto pravi Tamagoči, ki je bil popularen v devetdesetih. To so bili digitalni ljubljenčki, ki smo jih lahko nadzorovali na majhni napravi, izrisani pa so bili v 2-bitni grafiki. Kljub preprostemu videzu smo morali zanje skrbeti, jih hraniti in za njimi čistiti kakce. Nočna mora torej za pisateljico Miklavčič.

Sedaj so ti simpatični ljubljenčki prispeli tudi v Modern Warfare, igralci pa jih lahko kupijo preko igrine trgovine, nato pa se bodo pojavili na njihovih zapestnih urah.

Tomogunchi, kakor se tu imenujejo, se bodo najprej pojavili v obliki jajca, ki ga bo potrebno izvaliti. To ne bo tako preprosto, saj virtualnež lahko raste samo če ga pitate z uboji nasprotnika, uspešno opravljenimi nalogami in zmagami. Če boste zanič, bo revež shiral in na koncu celo poginil.

Tomogunchi vas bo stal 1000 CP-jev oz 10 €, kar je kar oderuško. A zagotovo se bo zadeva prodala, še posebej pri tistih, ki bi v svojo strelsko akcijo prinesli nekaj Pokemonskih igralnih mehanik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime