Resident Evil 3 Remake dobil nov, skoraj pol ure dolg igralni napovednik

Vstopili smo v odštevanje še zadnjega meseca, preden na police končno pride grozljivka Resident Evil 3 Remake. Ta bo sledila močno popularni predelavi drugega dela, ki se je tudi prodala odlično in morda se imamo ravno tem predelavam zahvaliti, da se je založnik Konami končno prebudil in da načrtuje ponovni zagon svoje Silent Hill serije.

V tretjemu delu bomo nadzorovali hrabro junakinjo Jill Valentine, ki se bo znašla obkrožena z nemrtvimi razpadajočimi trupli in ne bo ji ostalo drugega, kot pa da v roke prime pištolo ter se odpravi na strelski pohod skozi mesto Raccoon City.

Družbo ji bodo delali nekateri stranski karakterji, vseskozi pa ji bo za petami praktično neuničljivi mutant Nemesis.

V tretjemu delu bomo, v primerjavi s predhodnikom, malce več časa preživeli na ulicah. To je lepo vidno tudi v zadnjem posnetku, ki traja skoraj pol ure in ga je Capcom včeraj poslal na YouTube.

Jill bo dobila prav posebno potezo prevala, ki ji bo omogočal, da se elegantno izogne napadu zombija. Izmik je treba pravilno tempirati in če vam ne uspe, se znajdete v objemu črvivih zob. Takrat boste morali hitro pritiskati zapovedani gumb in malce me moti, da kljub uspešnemu pritiskanju, zombie še vedno ugrizne v našo aorto. Poškodba bi bila lahko malce bolj realistična, saj bi Jill ob takšni malici nemrtvega padla že ob prvem objemu.

Resident Evil 3 Remake izide 3. aprila in osebno že komaj čakam na novo dozo slastnega strahu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime