Valve Index VR sistemi bodo v ponedeljek končno spet na zalogi

Razvijalec Valve ni računal na to, kako bo njihova najava igre Half-Life: Alyx med igričarji naredila celo paniko. Potem, ko so javnosti najavili, da bo novo Half-Life poglavje moč preizkusiti samo v virtualni resničnosti, so igralci masovno začeli kupovati njihov sistem Index.

Ta je pregrešno drag, saj vas bo celotni paket s kontrolerji in senzorji stal več kot tisočaka, a kupcem je bilo očitno vseeno, kar je nekako razumljivo. Nekateri čakajo na nov Half-Life že več kot desetletje in ga želijo izkusiti na najboljšem možnem sistemu, kar Index, če odštejemo drago ceno, dejansko tudi je.

Naval je bil tako ogromen, da so zlagoma začele pojenjati zaloge, dokler ni bila zadeva razprodana povsod. Valve je pohitril proizvodnjo in je svojim oboževalcem obljubil, da bo sistem na voljo še pred izidom Alyx igre, katero pričakujemo 23. marca.

Ni pa računal koronavirus, ki je povzročil kar nekaj težav pri proizvodnji. A nekaj delavcev se je uspešno izmaknilo virusu in tako je proizvodno linijo zapustila omejena zaloga Index sistemov.

Valve je tako sporočil, da bodo očala zopet na voljo za nakup v ponedeljek od 18.00 dalje. Zaradi velikega zanimanja pričakujejo, da bodo še ta isti dan razprodali vse zaloge in to je verjetno še zadnja možnost, da si prigrabite Index pred izidom Half-Life: Alyx, saj bo naslednja zaloga prišla šele v naslednjih mesecih.

Če imate viška evrov, se odpravite na uradno stran Steama in v ponedeljek pridno osvežujte gumb za nakup.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime