Borderlands 3 prihaja čez en teden na Steam, igro bomo lahko prednaložili že prej

Zagotovo je med vami veliko igralcev, ki ste potrpežljivo čakali na izid igre Borderlands 3 na Steamu. S tem navsezadnje ni nič narobe, saj ima Steam v primerjavi z Epic Games platformo kar nekaj prednosti. Prav tako se je vaša potrpežljivost splačala, saj je razvijalec Gearbox v vsem tem času izdal ogromno popravkov ter tudi en DLC, tako da boste že od začetka preigravali bolj izpopolnjeno verzijo.

Izid se približuje in Gearbox je na svoji spletni strani spočel kratki FAQ, ki se prizadeva odgovoriti na tista najbolj žgoča vprašanja.

Če ste morda igro že preigravali na Epic Games, a ste jo kupili še za Steam, potem se vam glede vaših karakterjev ni treba bati. Shranjene položaje bo namreč moč prenesti, a razvijalec svetuje, da najprej naredite varnostne kopije. Igralci obeh platform bodo lahko igrali med sabo, kar je dobra novica, če imate slučajno kakšnega kolega, ki si bo naslov nabavil na drugi platformi kot vi. Žal ni za zdaj podprto navzkrižno igranje s konzolnimi igralci.

Steam med drugim prinaša dosežke, ki na Epic Games še vedno boleče manjkajo. Razvijalec opozarja, da pri prenosu shranjene pozicije morda ne bodo odklenjeni vsi dosežki, ampak jih bodo morali igralci odkleniti še enkrat.

Dobra novica je tudi, da bo Borderlands 3 možno prednaložiti. Igra bo na Steamu uradno izšla 13. marca ob 16.00, gigabajte pa boste lahko začeli prenašati že 10. marca. Tako boste imeli na voljo pičla dva tedna, da se pripravite za naslednjo večjo razširitev Guns, Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright & Hammerlock, ki izide 26. marca.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime