Novi napovednik za Ghost of Tsushima pokaže, kako čudovito grafiko lahko še vedno izriše PlayStation 4

Cikel trenutnih konzol se počasi približuje koncu in za trenutno generacijo si čestitke zagotovo zasluži Sony. Kljub temu da ima Microsoft na papirju močnejši izdelek, ima Sony pod palcem cel kup ekskluziv, ki na zaslone rišejo naravnost čudovito grafiko. Igre, kot so Horizon Zero Dawn, God of War ter Uncharted 4 dokazujejo, da imajo ti studii med sabo magične programerje, ki lahko kljub strojni podhranjenosti konzole ustvarijo vizualne nadmočne naslove.

Tej četi se bo kmalu priključila tudi težko pričakovana igra Ghost of Tsushima, na katerem dela razvijalec Sucker Punch, ki so do sedaj igralce veselili s svojo Infamous serijo.

Zgodba nas bo postavila na japonski otok Tsushima, ki ga napadajo krvoločni Mongolci. Prevzeli bomo vlogo samuraja Jin Sakaija, ta pa bo branil še zadnji otok, ki loči ogromno mongolsko vojsko od Japonske.

Ghost of Tsushima je v izdelavi že nekaj časa in razvijalec nam je včeraj končno postregel z novim napovednikom, ki je naravnost čudovit. Čaka nas zanimiva zgodba, nadmočno grafično podobo pa podprejo odlične animacije igralcev, ki so jim glasove posodili profesionalni govorci. Morda se bo igro vendarle splačalo igrati z angleškimi govorci, ki so kilometre nad tistimi, ki jih bo posedoval sorodni naslov Nioh 2.

Končno smo dobili tudi datum izida. Ghost of Tsushima bo izšel junija 2020, ekskluzivno za PlayStation 4.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime