Total War: Three Kingdoms dobiva nov DLC – A World Betrayed

Že kakšnega pol leta je minilo, odkar smo se nazadnje pozabavali v strateški igri Total War. Ta nas je z zadnjim delom Three Kingdoms precej navdušila in dodelili smo ji skoraj najvišjo oceno.

Razvijalec Creative Assembly se sedaj pripravlja na zagon novega dodatka A World Betrayed, prevzeli pa bomo lahko nadzor na poglavarja Wuja, Sun Ceja ali pa legendarnim bojevnikom Lu Bujem.

Dva močna karakterja, dve frakciji, ki jih bomo lahko nadzorovali. A World Betrayed bo vseboval kar nekaj zanimivih dogodkov in preobratov. Junaki bodo imeli tudi nekaj zgodbe in motivacije za svoje poteze na zemljevidu Japonske.

Čaka nas tudi nekaj enot kot so Flying Riders, Handmaid Guard in Tiger Guard, dobili pa bomo tudi nekaj novih karakterjev kot je denimo Cheng Pu in Qiao sestre.

Creative Assembly je ob napovedi tudi spočel nov napovednik, ki si ga lahko ogledate spodaj. Žal ne vsebuje igralnega posnetka, a CGI sekvenca je vseeno impresivna, igranje pa boste lahko pričeli že 19. marcana Steamu vas bo DLC oštel za 8,99 €.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

YouTuber Boogie2988 s pištolo nad svojega nadlegovalca, ki mu je potrkal na vrata doma

Vsi vemo kako je, ko na internetu naletiš na nekoga, ki ti skravžlja še tisti zadnji živec in bi ga najraje počil...

FarmVille po več kot desetih letih ugaša svoje strežnike

Deset let nazaj je bil Facebook precej drugačen kot pa zdaj. Stavimo sicer, da je tudi takrat pridno prodajal naše podatke oglaševalcem,...

16-letna Charli D’Amelio se je zaradi TikToka vpisala v Guinnessovo knjigo rekordov

Ko sem bil jaz star 16 let, je bila tehnologija povsem drugačna. Internet je bil bolj privilegij tistih, ki imajo kaj pod...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!