Total War: Three Kingdoms dobiva nov DLC – A World Betrayed

Že kakšnega pol leta je minilo, odkar smo se nazadnje pozabavali v strateški igri Total War. Ta nas je z zadnjim delom Three Kingdoms precej navdušila in dodelili smo ji skoraj najvišjo oceno.

Razvijalec Creative Assembly se sedaj pripravlja na zagon novega dodatka A World Betrayed, prevzeli pa bomo lahko nadzor na poglavarja Wuja, Sun Ceja ali pa legendarnim bojevnikom Lu Bujem.

Dva močna karakterja, dve frakciji, ki jih bomo lahko nadzorovali. A World Betrayed bo vseboval kar nekaj zanimivih dogodkov in preobratov. Junaki bodo imeli tudi nekaj zgodbe in motivacije za svoje poteze na zemljevidu Japonske.

Čaka nas tudi nekaj enot kot so Flying Riders, Handmaid Guard in Tiger Guard, dobili pa bomo tudi nekaj novih karakterjev kot je denimo Cheng Pu in Qiao sestre.

Creative Assembly je ob napovedi tudi spočel nov napovednik, ki si ga lahko ogledate spodaj. Žal ne vsebuje igralnega posnetka, a CGI sekvenca je vseeno impresivna, igranje pa boste lahko pričeli že 19. marcana Steamu vas bo DLC oštel za 8,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime