Call of Duty: Warzone je popolnoma brezplačen, izide pa že nocoj, ob 20.00

Call of Duty: Warzone je morda najslabše varovana skrivnost v igričarski industriji. Da bo COD dobil svojo različico battle royale igralnega načina smo že dolgo vedeli in celo dobili nekaj igralnih posnetkov.

Založnik Activision je kljub temu dolgo molčal, včeraj pa je uradno naredil najavo in nas kljub pričakovanju malce presenetil.

Call of Duty: Warzone je zdaj uradno potrjen in na igranje ne bo treba čakati dolgo. Igra namreč izide že nocoj, ob 20.00 in bo popolnoma brezplačna.

Igralo se bo na ogromni mapi Verdansk, ki je sestavljena iz novih in starih lokacij. Razvijalec je na mapo posejal 300 zanimivih točk, ki se jih splača obiskati, igralci pa se bodo lahko borili v gozdu, zasneženih gorah ali pa mestu. Ker je kilometrov za prečkanje ogromno, je dobra novica, da bodo že od začetka v igro vključena tudi vozila. Lahko se boste usedli za krmila hitrejših motociklov, delali razdejanje v bolj oklepljenih vozili, moč pa se bo dvigniti tudi v zrak preko helikopterja.

Warzone bo vnesel kar nekaj posebnih prijemov v battle royale žanr. Igralci se bodo lahko ob svoji smrti še enkrat spopadli v načinu 1v1, ki se tu imenuje Gulag. Če zmagate, boste dobili še eno priložnost na mapi. Novost so tudi prav posebne naloge, ki si jih lahko izberete vi ali pa vaša ekipa in če objektiv uspešno izpolnite, boste nagrajeni z denarjem ali posebnimi sposobnostmi.

Denar bo igral veliko vlogo, saj ga boste lahko zapravljali na posebnih postajah, tam pa vas čakajo razne dobrote, kot so denimo paketi prve pomoči za oživljanje sebe ali pa vašega soigralca.

Na mapi se bo hkrati udarilo kar 150 istočasnih igralcev, Warmode pa bo vseboval še en igralni način Plunder, kjer bo vaša glavna naloga nabiranje zakladov in denarja, ki ga boste velikokrat pobrali iz trupel vaših nasprotnikov.

Call of Duty: Warzone tako izgleda huda zanimiva zadeva. Razvijalec je izdal vzdušni napovednik, kot rečeno, pa boste igro lahko igrali že nocoj. Tisti, ki si že lastite Call of Duty: Modern Warfare boste dostop do igre dobili že 4 ure prej, čaka pa vas tudi precej manjši prenos. Če imate Modern Warfare že nameščen, boste morali prenesti okoli 22 GB podatkov, povsem novi igralci pa lahko pričakujete prenos, ki zna tehtati tudi čez 100 GB.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime