Call of Duty: Warzone včeraj izšel in takoj splezal na vrh Twitch popularnosti

Call of Duty: Warzone je izšel včeraj zvečer in igralcev ni bilo treba posebej prepričevati, da so se podali v igranje.

Warzone je namreč popolnoma brezplačen, tako da so vaši evri lahko pridno počivali v vaših denarnicah, edini težki davek je moral plačati vaš internetni ponudnik, saj ste pred igranjem morali prenesti več kot 100 GB podatkov.

Ta battle royale na eno mapo postavi 150 igralcev in seveda je lahko na koncu zmagovalec samo en. Warzone dejansko vpelje v ta večigralski žanr nekaj novih mehanik, tako da ni samo nek posnemovalec konkurence, ampak izkušnjo dejansko osveži.

Zadeva je na Twitchu včeraj naravnost eksplodirala. Modern Warfare je pred tem držal okoli 10k gledalcev ali celo manj, včeraj pa je to število skokovito naraslo. Na višku je igro spremljalo več kot pol milijona gledalcev, kar je za založnika Activision seveda zelo dobra novica.

Igranje lahko preizkusite tudi sami, saj je zadeva na voljo tako na PlayStation 4 in Xbox One konzolah, kot tudi na PC-ju preko Battle.net zaganjalnika.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!