Oboževalci PS4 igre Horizon Zero Dawn razočarani, da igra prihaja na PC – razvijalec se sprašuje, kaj za vraga je narobe z njimi

Včeraj smo dobili uradno potrditev, da nekdanja odlična igra Horizon Zero Dawn zapušča PlayStation 4 in se bo pojavila tudi na PC-ju. Čeprav naj bi bil to razlog za veselje po celotni igričarski industriji, nekateri pristaši PlayStation 4 konzole nad novico niso bili ravno navdušeni.

Po njihovem bi morale PS4 igre ostati samo na tej konzoli, saj so bile ravno ekskluzive razlog, da svoje igranje izvajajo na PlayStation platformi. Zaradi najave predelave se sedaj nekateri počutijo opeharjenje in zaradi tega te igre ne nosijo takšne unikatnosti in vrednosti.

Nekateri so se celo zaobljubili, da nikoli več ne kupijo Sony konzole ali pa igre, ki je prišla izpod rok razvijalca Guerrilla Games. Situacija je narasla do te mere, da se je na Twitterju odzval Sam Sharma, ki je sodeloval pri razvoju igre Horizon Zero Dawn.

Sam se je odzval na objavljen video nekega trdojedrnega pristaša PlayStation 4 konzole. Tip je bil nad najavo tako razburjen, da je razmetal celo svojo sobo in med drugim je nastradala njegova PS4 konzola.

Sam je zato ponudil vprašanje: “Kaj za vraga je narobe z vami?”

Seveda se z njegovo izjavo povsem strinjamo – Guerrilla Games so preko Horizon Zero Dawn dostavili odličen izdelek, ki ga bo sedaj lahko izkusilo še več igralcev. To je lahko samo dobra novica in če to kakšnemu igralcu nekako pokvari izkušnjo, potem se mora malce zamisliti nad svojim življenjem.

Horizon Zero Dawn prihaja to poletje, vključena pa to tudi večja razširitev The Frozen Wilds.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime