Pornhub zaradi koronavirusa ponuja Italijanom brezplačno naročnino

Spet pišemo o Pornhubu, a kaj hočemo, če je pa ta spletna stran tako presneto zanimiva zadnje čase. Tokrat je ta najbolj popularna pornografska stran pokazala svoje mišice v dobrodelnih namenih, saj so z nedavno akcijo spravili izboljšati življenja vseh Italijanov.

Ti so trenutno zaradi kriznih razmer koronavirusa primorani v ždenje v svojih domovih in marsikomu zna zaradi karantene hitro postati dolgčas. Zato se jim je dneve odločil popestriti Pornhub, ki bo vsem Italijanom skozi marec ponudil brezplačen dostop do Premium naročnine.

Prav tako bodo Italijanom ponudili vse zaslužke od Modelhuba, kar je seveda samo še dodaten bonus, denarci pa tudi zagotovo ne bodo majhni.

Pornhub je to krizo izkoristil tudi za spočetje prav posebnega porniča, ki je zaradi svoje vsebine hitro postal aktualen. V njem delavec v zaščitni obleki obišče zapuščeno bolnico, nakar ga naskoči neka ponorela okužena, skoči nanj in vsi vemo, kaj se zgodi potem. Spodaj si lahko ogledate kratki napovednik, ki je že kar malce grozljiv.

Posnetek je narejen iz prvoosebnega pogleda, vsi pohotneži pa si lahko posnetek ogledate preko naslednje povezave.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime