The Witcher 3 modifikacija pošteno nadgradi vse teksture

The Witcher 3 HD Reworked Project ni neka nova modifikacija, saj avtor Halk Hogan PL na njej dela že praktično od takrat, ko je igra prvič zagledala prodajne police 5 let nazaj.

Pridni ustvarjalec je med tem časom obnovil vse teksture ter tem dodal višjo ločljivost in spočel kupček novih podrobnosti. Avtor je želel ostati veren originalni viziji razvijalca CD Projekt RED, tako da vas čaka enaka okolica, le da bodo predmeti tokrat kazali bolj jasno podobo.

Modifikacija je pred kratim dobila tudi podporo za razširitev Toussaint, tako da lahko sedaj preigrate celotno The Witcher 3 izkušnjo v bolj podrobni grafični preobleki.

Dobra novica je tudi to, da modifikacija kljub lepši podobi ne zahteva dodatnih strojnih mišic in je lepo optimizirana za delovanje na že obstoječih PC konfiguracijah.

HD Reworked Project tehta okoli 7 GB in si ga lahko prenesete iz naslednje povezave. Je lepa osvežitev igralne izkušnje in če se spravljate k ponovnemu preigravanju, si mod le namestite. Naslednji Witcher je namreč v planu, a bo do njegovega izida preteklo še ogromno vode.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

YouTuber Boogie2988 s pištolo nad svojega nadlegovalca, ki mu je potrkal na vrata doma

Vsi vemo kako je, ko na internetu naletiš na nekoga, ki ti skravžlja še tisti zadnji živec in bi ga najraje počil...

FarmVille po več kot desetih letih ugaša svoje strežnike

Deset let nazaj je bil Facebook precej drugačen kot pa zdaj. Stavimo sicer, da je tudi takrat pridno prodajal naše podatke oglaševalcem,...

16-letna Charli D’Amelio se je zaradi TikToka vpisala v Guinnessovo knjigo rekordov

Ko sem bil jaz star 16 let, je bila tehnologija povsem drugačna. Internet je bil bolj privilegij tistih, ki imajo kaj pod...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!