Prince of Persia se vrača… v obliki posebnega dogodka za igro For Honor

Prince of Persia velja za pravo legendo igričarske industrije in kar malce žalostno je, da je nanj čas pozabil. Včasih je bila to ena največjih franšiz, od katere je založnik Ubisoft služil lepe denarce, a pretiravanje z nadaljevanji in premalo novitet je serijo leta 2010 zakopalo, saj smo takrat dobili zadnji del The Forgotten Sands.

Zakaj je Prince of Persia umrl ne ve nihče, a verjetno mu je najbolj ponagajala Ubisoftova lastna serija Assassin’s Creed, ki je začela pridobivati svojo popularnost, ravno ko je Princ začel padati po priljubljenosti.

Ubisoft na svojega junaka še ni povsem pozabil. Nedolgo tega so najavili novo VR izkušnjo Dagger of Time, ki jo boste lahko preizkusili samo na določenih mestih po svetu, sedaj pa se Princ vrača tudi v takšno igralno obliko, kjer ga bo lahko preizkusil vsak PC-jaš oz. konzolni igralec.

Ubisoftova igra For Honor namreč trenutno drži prav poseben dogodek Blades of Persia, v katerem glavno vlogo nosi ravno slavni princ.

Dogodek je razdeljen na dve poglavji, prvo od njiju pa že traja. V igri se je pojavil nov igralni način Ruler of Time, ki je nekaka različica For Honor igralnega načina Dominion. Na mapi se spopadeta dve ekipi, vsaka od njiju šteje 4 člane, njun cilj pa je zavzetje treh kontrolnih točk. Trik pri Ruler of Time načinu je, da se bo vsake toliko pojavil princ, ki je povsem nevtralna tarča. Ekipa, ki ga uspe pokončati pa bo pridobila lepo število točk.

Ruler of Time se odvija na Harbor mapi, ki pa je bila močno spremenjena, tako da tematsko ustreza perzijskemu okolišu. Prvo poglavje bo potekalo do 19. marca, nakar se bo zgodil drug igralni način, ki ga bo Ubisoft razkril dan prej.

Poleg vsega tega boste igralci prejeli posebno različico Battle Passa, ki vam bo prinesla nove preobleke in kozmetične dodatke.

Zanimivo je, da je Ubisoft v relativno kratkemu času oznanil dva nova Prince of Persia projekta. Se nam nemara pripravlja obuditev franšize?

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime